IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 февруари

22 февруари 2018 06 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстановката около вас ще е спокойна. Благодарение на способността ви да преценявате фактите бързо и да реагирате по подходящ начин ще избегнете дребна неприятност. Помислете кого от приятелите си не сте чували отдавна и се обадете, ще се окаже важно.

Телец

Наблюдавайте какво се случва около вас и после споделете заключенията си с приятел, на когото имате абсолютно доверие. Изслушайте позицията му и помислете доколко можете да се възползвате от ситуацията. Ще отстраните от пътя си някого, който се опитва да ви пречи.

Близнаци

Ще разполагате с достатъчно време за да обмислите и организирате уреждането на въпроси, които ви засягат лично. Вероятно ще се наложи преди това да издирите и усвоите някаква нова информация. Направеното днес ще има отражение в по-далечна перспектива.

Рак

Работата ще е скучна и отегчителна. Единственият вариант да разнообразите поне малко деня си е да си организирате среща с приятели. Изненадайте ги с предложение за кратко пътуване или посещение на атракцион с почерпка.

Лъв

Доста хаотичен ден, изпълнен с поредица дребни неуредици. Нищо няма да се случва точно по графика ви, но добрата новина е, че все пак ще успеете да довършите повечето от набелязаните задачи. Не си създавайте излишно напрежение заради чужди грешки и пропуски.

Дева

Настроението ви е оптимистично, общителни сте и повечето занимания ще ви се получават без усилия. Случайно съобщение от медиите или разговор с познат ще ви подскаже как да реализирате свой стар замисъл. Осигурете си необходимия финансов ресурс преди да започнете.

Везни

Желанието ви да помогнете на всички може да навреди на текущата работа. Не взимайте прекалено на вътре чуждите проблеми и не се задълбавайте в детайли. Следвайте интуицията си при обсъждане на важни семейни въпроси.

Скорпион

Ще ви възложат нови задачи, които в началото може да ви изглеждат доста сложни. Не се опитвайте да ги отхвърлите, запознайте се със съществуващите до момента практики, ще намерите решение. Ориентирайте вниманието си изцяло към служебните ангажименти, оставете на заден план грижите на познатите си.

Стрелец

Наблюдавайте внимателно поведението на околните, но не ги коментирайте. Постарайте се да не участвате в общите дискусии, а само да си набелязвате важните моменти. Нечия грешка ще ви даде възможност да привлечете вниманието и да подобрите условията си на работа в предпочитаната от вас посока.

Козирог

Концентрацията ви е на много високо ниво и ще успеете да се справите както със служебните, така и с личните ангажименти. Ще изпълните старо обещание, което до момента сте отлагали или не сте разполагали с необходимите условия. Резултатът ще зарадва поне още двама души освен вас.

Водолей

Задачите ви ще са прекалено много, а по-голямата част от тях и доста сложни. Не отказвайте помощ, но преценете възможностите на „помощниците“ преди да им се доверите. Дистанцирайте се от хора, които се опитват да ви манипулират.

Риби

Спокоен ден. Ориентирайте се към уточняване на параметрите и документално оформяне на важни сделки. Излъчването ви е силно, въздействащи сте и ще успеете да договорите условията според предпочитанията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари