IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скритите виновни удоволствия на всяка зодия (I част)

24 февруари 2018 15 15

Кои са тайните им страсти?

Снимка: pexels

Снимка: pexels

Хората не сме съвършени, а зодиакалният знак е доказателство за това. Нужно е само да надникнете в дневния си хороскоп, за да разберете, че всеки от нас има своя собствен специален порок.

Астролозите в повечето случаи са склонни да говорят за качествата на хората, като тактично избягват недостатъците. Сега обаче предстои да се спрем на по-тъмната страна на зодиака и да разберем кои са онези малки неща, които доставят удоволствие на всяка зодия и дори оставят чувство на вина.

Овен

Представителите на тази зодия предпочитат да се преструват, че това, което хората мислят, няма значение за тях. Но дълбоко в себе си искат останалите да видят колко страхотни са те и да го признаят.

Затова те тайно се стремят да направят впечатление, за да може тяхното величие да бъде оценено.

Телец

Знаете ли кога хората говорят за неприлични и разтърсващи коментатори в мрежата? Когато говорят за някой Телец.

Те не харесват вниманието, но не могат да се сдържат да не извлекат удоволствие от това да създадат малко врява... макар и анонимно. Никога не биха гласували за човек като Доналд Тръмп например, но нямат проблем да спорят онлайн с хора, които са против него.

Близнаци

Те са идеалните гости на всяко парти. Обичат да общуват и да са част от случващото се. Родените под този знак вдъхват живот на всяко събитие, което посещават.

Ето защо те намират удоволствие в това да се откъснат. Да изключат телефона, да оставят iPad-а у дома и да се отправят към колата си за едно частно приключение.

Рак

Представителите на тази зодия не само са привързани към домашният уют и семейството – те са символ на живота в дома.

Трудно е да ги накарате да си вземат една свободна вечер и да излязат навън. Но ако ги подмамите с розе и натоварите някой друг с организацията за вечерта, те ще се развихрят на дансинга и по-късно дори ще ви благодарят за това.

Лъв

Те са блестящата звезда на Зодиака и няма нищо, което да обичат повече от една изящна нощ, изпълнена с класа. Ако това в даден момент ги отегчи, значи е време да посетят местния бар.
Това пък им дава и възможност да впечатлят една нова публика.

Дева

Девите се трудят много усилено и нищо не ги прави по-щастливи от това да завършат още една задача от дългия им списък.

Виновното им удоволствие е да си вземат свободен ден и да се отдадат на спа вкъщи. Да си напълнят ваната, да добавят пяна и да отложат списъка със задачи за ден.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
ne znaia ...nito mislia 4e za bliznaka e viarno ,nito kato oven izpitvam podobni glupavi misli , da se 4etkam i izdokarvam pred horata....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар