IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На сватба: С кученца, вместо с букети

24 февруари 2018 11 45

Един по-различен сватбен ден

Снимка: rebecca-lynnephotography.com

Снимка: rebecca-lynnephotography.com

Беки и Джон били в средата на планирането на сватбата си, когато служител на местна организация за спасяване на животните търсел приемен дом за малки кученца, които били открити в двора на съседа им.

Бъдещите младоженци видели пощата и си казали, че преди са отглеждали малки прасета и крави и едва ли с кучетата ще бъде много по-различно.

Първоначално започнали да отглеждат само две от тях. Те били толкова малки, че не можели да останат сами вкъщи.

Беки и Джон трябвало да отидат на еднодневна екскурзия, за да организират медения си месец. Така кученцата се присъединяват към тях. Скоро след това двойката започва да се грижи за още три от изоставените кученца.

Двамата успяват да вземат всички кученца, докато им бъде открит постоянен дом, а включването на новите домашни любимци в големия сватбен ден било съвсем естествено решение. В крайна сметка кой се нуждае от букети, когато има кученца?

Всички временни домашни любимци са намерили свой дом след сватбата на Беки и Джон, след като са направили деня на влюбените още по-специален.

Снимки на малките шафери може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари