IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 февруари

25 февруари 2018 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Помислете какво ви се иска да промените и за колко време можете да се справите. Има елементи от ежедневието ви, свързани с работата или домашния бит, които подлежат на подобряване. Точно сега е подходящо да се заемете, но без да бързате.

Телец

Ориентирайте се към колективни действия. С каквото и да решите да се занимавате е хубаво преди това да го обсъдите с близките си. Дайте им възможност да развихрят въображението си, а вие просто участвайте.

Близнаци

Заемете се с дейности, които отлагате от доста време. Ако сте обмисляли пътуване с опознавателна или търговска цел, то съобразете се с метеорологичните условия и помислете дали най-после не е време да го реализирате. Желателно е да го сторите в компанията на любимия човек.

Рак

Не е изключено да попаднете в неприятна ситуация, в която непознати да реагират агресивно спрямо вас. Дистанцирайте се и не се поддавайте на провокациите. Няма да превъзпитате никого, само ще си създадете излишни неприятности.

Лъв

Идеята ви да останете у дома на спокойни занимания няма да се осъществи. Ще ви поканят на импровизирано парти или набързо организирана среща с приятели. Погрижете се за външния си вид, ще има интересни запознанства.

Дева

Имате съвсем ясна представа какво трябва да правите днес и как да постигнете целите си. Не налагайте своето мнение на околните и не им поставяйте непосилни изисквания. Съобразете се с предпочитанията им за почивния ден, за да не ги настроите срещу себе си.

Везни

Спокоен ден. Творческият ви потенциал е силен. Ориентирайте усилията си към дейности, изискващи въображение. Бързо ще се справите със задачи, свързани с оформяне на дизайн и интериор.

Скорпион

Мислете за актуалните си занимания, а не за дългосрочните проекти. Обърнете внимание на близките си, те имат тревоги, които биха споделили с вас, ако ги изслушате. Не е толкова важно да предприемете някакви активни действия за отстраняване на проблемите, колкото да проявите съчувствие.

Стрелец

Заемете се първо с домашните задължения. Колкото са по-досадни, толкова трябва да сте по-старателни. В състояние сте да действате организирано и да се справите бързо. Свободното време използвайте изцяло за себе си.

Козирог

Не се натоварвайте с чужди отговорности. Днес може да се ориентирате към дейности, изискващи сръчност, търпение и старание. Намалете инициативата и не се преуморявайте физически.

Водолей

Ще общувате с доста хора днес и ще чуете добра оценка за себе си. Въздържайте се от щедри обещания и шумни изяви. Ако се налага да обсъждате творческите си проекти, то правете го максимално пестеливо на думи и делово на отношения.

Риби

Хрумванията ви са интересни, но прекалено амбициозни. Ще имате нужда от съдействие, за да се справите, но ще е трудно да убедите околните, че е в тяхна полза да ви обърнат внимание. Запазете спокойствие, ако искате да спечелите доверието им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари