IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Британка съжалява за уголемено дупе, иска си старото

26 февруари 2018 11 50

Стар Делгайдис е изхарчила 230 хиляди лири за козметични промени

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Британка от град Бирмингам изхарчи 230 хиляди британски лири за пластични операции. Този път обаче Стар Делгайдис реши да се избави от новите си импланти в задните си части, пише Daily Mirror.

През декември 28-годишната жена си направила операция по увеличение на дупето. В нея наляла импланти с обем 650 кубически см. Задните й части станали с двоен размер от това, което специалистите й препоръчали.

Освен това Стар напълняла с 25 кг, за да могат лекарите да вземат материал от другите части на тялото ѝ. Месец след операцията, която струвала 15 хиляди лири, Делгайдис разбрала, че избрала твърде големи импланти. По нейни думи, тя не може да свикне с новото усещане, което възниква у нея като седне.

„Чувствам как те се движат и като цяло ми харесват в общ вид, но искам да се избавя от тях“, заявила жената. В течение на десет години Делгайдис се е подлагала на десетки козметични операции и процедури.

Неведнъж е променяла формите на гърдите си, правила си е ринопластика и пет липосукции.

След неуспешния опит със задните части, тя е на мнение да се въздържи от нови такива. „Продължавам да поддържам външността си с ботокс, но вече никакъв силикон“, подчертала тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Бай Ганьо ( преди 6 години )
Кап Йот ( преди 6 години )
Старото е изтекло в канала или е изядено от кучетата на сметището- нека им каже да й го върнат и да го занесе на лекарите,за да й го зашият отново.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар