IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които винаги се забъркват в нещо

28 февруари 2018 15 30

Те не се интересуват особено от мнението на другите

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Хората, които правят това, което обичат, без да се интересуват особено от мнението на околните, често се считат за палави и непослушни. Тези черти са характерни за определени зодии. Ето кои се нареждат на първите 4 места.

Дева

Девите обичат да заблуждават околните, че нямат никакви недостатъци, а това изобщо не е така. Не оставяйте тяхната практичност да ви заблуди – те всъщност са най-палавите в целия зодиак.

Ако търсите съучастник в престъпление, каквото и да е то, Девите са тези, към които трябва да се обърнете.

Везни

Представителите на тази зодия живеят, за да бъдат непослушни и искат да го разберете. Те дори не се опитват да прикрият това.

Те са идеалната комбинация от чар и манипулация и за тях е важно да изглеждат добре, докато пускат в действие своя чар и ви манипулират.

Близнаци

Това, което нарежда Близнаците в тази категория, е илюзията. Близнаците живеят, за да заблуждават останалите и те да действат в тяхна услуга.

Те имат способността да привличат хората, а после ги заблуждават, било то в романтичния живот или в ежедневието.

Стрелец

Те често не вземат под внимание чувствата на останалите. Стрелците са от онези хора, които се качват на самолета за Тайланд, без да се обадят на никого.

Именно безразсъдното поведение ги поставя в този списък. Докато това поведение обикновено завършва с вреда за самите тях, трябва да бъдете предпазливи, ако усетите, че се влюбвате в Стрелец. Вероятността в един момент просто да изчезне винаги съществува.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
niamam podobni hora okolo men , imam samo boiko sukrovi6teto
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар