IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой е вашият любим цвят според зодията ви

8 март 2018 08 40

Или поне можем да предположим...

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Всеки човек си има един или няколко любими цветове по една или друга причина. Независимо дали сте фен на синьото, зеленото, черното или бялото, може да се предположи, че цветът, който предпочитате пред останалите, до известна степен се дължи на зодиакалния ви знак. Вижте дали това важи и във вашия случай:

Овен (21 март – 19 април): оранжево

Хората от този знак са уверени ентусиасти, които винаги са в кураж. Затова на тях им допада оранжевото. Този цвят е синоним на енергия и на умението да се поема риск.

Телец (20 април – 20 май): зелено

Телците са упорити и постоянни. Те се посвещават на своите цели и никога не се предават или отказват, тъй като са търпеливи и притежават вътрешна устойчивост. Те често обожават зеления цвят, който е символ на растежа и напредъка в живота.

Близнаци (21 май – 20 юни): сиво

Близнаците притежават двойствена личност. Те са любопитни, любознателни, но и доста нерешителни. Ето защо те са привлечени от сивото. Това е цветът на компромиса. При него черното и бялото се размиват в много нюанси, точно като личността на представителя на тази зодия.

Рак (21 юни – 22 юли): кафяво

Хората от този зодиакален знак изглеждат твърди, но имат чувствителна душа. Те са много мнителни и предпазливи. Биха направили всичко, за да защитят себе си и близките си от опасностите на външния свят. Те харесват кафявото, символ на стабилност, благополучие и защита.

Лъв (23 юли – 22 август): жълто

Вие сте топла, горда и привлекателна личност. Хората често искат да бъдат огрени от вашата вътрешна светлина. Ето защо любимият ви цвят често се оказва жълтият. Той е ярък, забавен и се асоциира със щастието и високото самочувствие.

Дева (23 август – 22 септември): бяло

Девите се стремят към съвършенство. Те винаги се стремят всичко в живота им да бъде с невероятно висок стандарт. За тях провалът не е опция. Ето защо те често се оказват привлечени към белия цвят. Той е чист и съвършен като една истинска Дева.

Везни (23 септември – 22 октомври): синьо

Везните са справедливи, умерени и балансирани хора. Те са склонни да потушат всеки скандал в името на общия мир. Поради това те често ценят най-много светлосиния цвят. Синевата обикновено е синоним на спокойствието.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември): червено

Хората от този зодиакален знак са страстни, откровени и смели. Те хем мразят тайните, хем са малко загадъчни за околните. Може би затова любимият им цвят е червеният. Това е един жив, дълбок цвят, синоним на страст и дълбочина.

Стрелец (22 ноември – 21 декември): лилаво

Стрелците обичат приключенията като винаги следват сърцето си. Те обичат промените и винаги са отворени за изучаването на нови неща. Те имат философски начин на мислене и затова харесват лилавия цвят, който се свързва с просветлението.

Козирог (22 декември – 19 януари): черно

Хората от тази зодия работят много, за да постигнат мечтите си. Те планират всичко и постоянно се стремят да осигурят по-добър живот за себе си и близките си. Те се чувстват най-силни, когато се уповават на скромния, но елегантен черен цвят. Той им дава вътрешна сила.

Водолей (20 януари – 18 февруари): тюркоаз

Тези хора са склонни да се превръщат във вдъхновение за околните, заради нестандартния си начин на мислене и творческия си потенциал. Те са единствени по рода си и затова харесват цвета тюркоаз, който е уникален, свеж и магнетичен.

Риби (19 февруари – 20 март): розово

Рибите са състрадателни, любвеобилни, сладки и приятелски настроени. Те не биха навредили и на муха. Ето защо те често са привлечени към розовия цвят. Той е мек и нежен, точно като тях. Освен това е цветът на любовта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари