IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как изразявате емоциите си според зодията? (I част)

10 март 2018 15 15

Едни ги потискат, други ги отприщват

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Емоциите са кръвта на нашите спомени, силата, водеща най-дълбоките ни страсти, и причината, поради която живеем. Емоциите са онова нещо, което ни свързва.

От друга страна обаче, много лесно могат да замъглят преценката ни и да накарат някого да се чувства наистина неудобно, когато е в компанията на определен човек.

Всеки изразява и се справя с емоциите по свой начин, който до голяма степен се определя и от зодиакалния знак.

Как се случва това сред отделните зодии?

Овен

Овните често преживяват емоциите си с гняв. Те се движат с по-бързи темпове, отколкото всеки друг знак в зодиака, а намирането на време, за да анализират и изживеят чувствата си, не е лесна работа за тях.

В емоционален план те са интензивни и импулсивни. Не им е комфортно, ако всеки знае как се чувстват, тъй като винаги искат да бъдат силни в очите на другите.

Телец

Телците са склонни да бягат от реалността, когато са емоционални, защото се нуждаят от време, за да разберат напълно какво чувстват. Те се прибират вкъщи, приготвят си нещо за хапване и пускат музика, която отразява настроението им.

Няма да разберете как изглежда тази емоционална бъркотия, преди да са се справили с нея, освен ако не ви се доверят достатъчно, за да ви разкрият.

Близнаци

Представителите на тази зодия толкова са свикнали да се грижат за щастието на другите и да се стремят да са усмихнати и ведри, че всъщност е трудно да се каже какво наистина изпитват.

Можете да ги познаете по това, че стават много по-тихи от обикновено. Те са склонни да разчитат на свои близки, за да разберат кога са емоционални, в противен случай вероятно никога няма да говорят за това.

Рак

Когато родените под този знак са емоционални, всеки разбира. Нужно е само да погледнете в очите им, за да разберете точно какво чувстват. Раците са известни с това, че се обливат в сълзи както когато са тъжни, така и когато са щастливи.

Освен това те са сред зодиите с най-променливо настроение. Ако няма с кого да поговорят за чувствата си, те може да рухнат.

Лъв

Няма как да не научите, когато Лъвовете са емоционални. Те са най-театралните знаци в целия зодиак и правят огромно, драматично шоу, за да покажат чувствата си. Това е едновременно красиво и завладяващо за гледане, но може и да ви вбеси.

Те се затрудняват в това да слушат другите и разговорите могат да бъдат малко едностранчиви, когато наистина са дълбоко завладени от чувствата си.

Дева

Емоционалните Деви се обсебват от анализирането на всеки детайл, свързан с чувствата им, докато това не се превърне в истински кошмар. Опитват се да осмислят емоциите си по логичен начин, който невинаги работи, защото емоциите рядко са логични.

Щом веднъж започнат да се успокояват, предприемат нужните стъпки да неутрализират усещанията си.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари