IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как изразявате емоциите си според зодията? (II част)

11 март 2018 15 15

Едни ги потискат, други ги отприщват

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Емоциите са кръвта на нашите спомени, силата, водеща най-дълбоките ни страсти, и причината, поради която живеем. Емоциите са онова нещо, което ни свързва.

От друга страна обаче, много лесно могат да замъглят преценката ни и да накарат някого да се чувства наистина неудобно, когато е в компанията на определен човек.

Всеки изразява и се справя с емоциите по свой начин, който до голяма степен се определя и от зодиакалния знак.

След като разгледахме как се случва това сред първите шест зодии, предстои да се спрем на останалите шест.

Везни

Те ще направят всичко по силите си, за да не стават твърде емоционални. Везните искат да поддържат подходящ баланс по всяко време и когато той се наруши, в емоциите им може да настане бъркотия.

Склонни са към себеразрушително поведение, когато са тъжни. Когато са щастливи обаче, се отдават изцяло на емоцията и се опитват да извлекат максимума от нея.

Скорпион

Емоционалният Скорпион е гледка, която трябва да се види. Емоциите на родените под този знак се простират по-дълбоко, отколкото при всеки друг знак в зодиака.

Те са толкова интензивни и непостоянни, че каквото и да изпитват, то се отразява на всички около тях.

Скорпионите искат да направят нещо с чувствата си, независимо дали ще споделят с някого или ще раздават хиляди прегръдки на любимите си хора.

Стрелец

Емоционалността на Стрелците вероятно е с най-ниска интензивност от всички знаци в зодиака. Те могат да изглеждат доста апатични понякога и са склонни да потискат чувствата си.

Стремежът към позитивност, жизненост и щастие е основната им грижа и когато техните емоции преминат в неизвестна територия, не е необичайно за тях да се опитат да ги заглушат. Ако обаче достигнат до точка на пречупване, те могат да причинят доста вреди на този, който ги е довел до това състояние.

Козирог

Козирозите могат да бъдат естествено песимистични, така че отнема много време, за да станат прекалено емоционални. Те вече очакват в живота им да се случат неприятности, затова ги улавят в крачка.

Въпреки това, не са имунизирани към разочарования и разбито сърце и когато са уязвими, те се обръщат към някого, на когото имат пълно доверие, за да разкрият всичките си тайни.

Водолей

Водолеите имат естествена неприязън към силните емоции и ще ги стъпчат още в зародиш, така че никога да не се налага да се гмуркат в дълбокото. Склонни са да имат отложена реакция на чувствата си, защото полагат много усилия, за да ги избегнат.

Водолеите ще се преструват, че всичко е наред, докато не е твърде късно.

Риби

Рибите са един от най-сантименталните знаци в зодиака. Те процъфтяват и страдат, когато са емоционални. Те се увличат, когато са щастливи, с желанието да надграждат върху това щастие до такава степен, че то да се натрупа в големи количества.

Представителите на тази зодия са известни с това, че прогонват скръбта и тъгата с алкохол, с цел да потушат силната болка. Именно техните емоции обаче ги правят толкова интересни личности.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари