IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 март

17 март 2018 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Избягвайте дискусиите със съседи. Ще се опитат да ви възложат задачи, които не са ви приятни. Оптималният ви вариант за днешния ден е да си организирате кратко пътуване с близките сред природата.

Телец

Ще получите окуражаващи новини от приятели, които ще ви заредят с добро настроение. В резултат на доброто настроение обаче, може да ви налегне голям мързел. Ако нищо не е толкова спешно, то бъдете сигурни, че ви се полага един ден на пълна почивка. Ползвайте го.

Близнаци

Ако усещате напрежение бъдете сигурни, че е в резултат на седмичното бързане и умора. От вас зависи как ще възстановите силите си. Каквото и да изберете трябва да сте заедно с любимия човек и да избягвате конфликтните ситуации.

Рак

Ще се наложи да разпределите времето си между близките и влиятелна личност, от която търсите помощ. Едва ли бихте имали проблеми, ако реагирате тактично. Най-важното за днес е да избягвате контактите с хора, които ви създават отрицателни емоции.

Лъв

Подхождайте към финансите си с грижата на добър стопанин. Не е желателно нито да давате, нито да обещавате заеми. Обстановката около вас ще е спокойна. Възползвайте се, близките ще се съобразяват с желанията ви.

Дева

Няколко проблема ще заемат приоритетно мислите ви. Ще се почувствате много по-сигурни, ако ги обсъдите със събеседници, на чието мнение държите. Решението ще ви хрумне по идея на по-млад човек, който ще предложи и съдействието си.

Везни

Уединете се и се отдайте за известно време на любимите си занимания. Трябва ви време, за да обмислите проблемите и да стабилизирате психиката си. Не отказвайте на покана на приятели за гостуване или кратко пътуване.

Скорпион

Основна тема днес ще е семейният бюджет. Запазете спокойствие и обсъждайте разходите спокойно. Не бързайте да отричате всичко, което не ви харесва, търсете рационален подход.

Стрелец

Не се натоварвайте с твърде много задачи. Преценете си възможностите реално и се заемете предимно с неотложните. Желателно е вечерта да останете в присъствието на най-близките приятели или любимия човек.

Козирог

Някой от познатите ви ще има огромното желание да сподели с вас тайните или преживяванията си. Помислете добре дали си заслужава да се натоварвате с чужди грижи. Най-подходящи събеседници за личните ви тревоги ще са близките.

Водолей

Осигурете си почивка, която ще ви възстанови и физически, и психически. Дали ще си организирате кратко пътуване, среща с приятели или духовно развлечение, няма значение. Смисълът е да преодолеете стреса и да отключите въображението си. Сексът също не е за пренебрегване като възстановителен вариант.

Риби

Енергията ви е повече от достатъчно, а оригиналните идеи са толкова много, че може би ще ви е трудно да ги подредите в съзнанието си. Контактите също ще са интензивни, но е препоръчително да сте по-предпазливи и да не ходите на места, където има струпване на много хора. Осигурете си известно време само за себе си, ще се почувствате добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари