IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 март

18 март 2018 07 55

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прекрасно съчетание между стабилна енергия и здрав оптимизъм. Ще направите всичко, което ви се иска, но за целта трябва да действате внимателно, обмислено и контролирайки моментните си пориви.

Телец

Най-трудната ви задача за днес ще е да разпределите правилно бюджета си. Ако не искате да харчите излишно не обикаляйте магазините с членове от семейството. Отделете време за спорт или леки занимания в домашни условия.

Близнаци

Отделете време за личните си интереси, а не за чужди проблеми. Възползвайте се от възможностите за разходка или културно развлечение. Околните може да ви издразнят с поведението си, но независимо от това е по-добре да не им правите забележки.

Рак

Ще ви е нужна някаква информация, но в процеса на търсене ще попадате на огромни количества друга. Едва ли всичко ще е полезно и приложимо, така че действайте оперативно с идеята да изразходвате колкото е възможно по-малко време. Не споделяйте свои тайни и не давайте ухо на чужди.

Лъв

Успехът ви зависи пряко от нивото на активност. В случай, че имате желание да промените някои елементи от динамичния си стереотип, бихте могли да го направите, но след като си създадете ясна система за работа. Не задушавайте близките с грижите си.

Дева

Постарайте се да отхвърлите битовите задачи колкото е възможно по-бързо и си организирайте разходка до най-близкото местенце, свързано с природата. Дайте воля на въображението си и помислете какво вреди на доброто ви настроение. В момента, в който си отговорите ще знаете и как да игнорирате проблема.

Везни

Ще е трудно да решите на кого да посветите свободното си време, на семейството или на приятелите. Преди да се заемете със сложната дилема помислете откога не сте го посвещавали на самите себе си и дали не е време да се занимаете с нещата, които обичате.

Скорпион

Ще се натъкнете на своя грешка, която сте допуснали преди време. Няма да е лесно да оправите нещата, но не е и невъзможно. Запазете спокойствие и мислете логично, ще стигнете до правилното решение. Намалете контактите.

Стрелец

Въздържайте се от импулсивни изказвания, остри критики и изблик на емоции. Не е изключено да нагрубите незаслужено някого или да навредите на отношенията си. Ще е трудно да оправите нещата, а и ще изпитате чувство на вина.

Козирог

Не взимайте прекалено на вътре чуждите думи и действия. Всеки има право на лошо настроение, но за да не се превърнете в нечия „буферна зона“ е желателно да наблюдавате поведението на околните и да се дистанцирате своевременно.

Водолей

Не рискувайте с каквото и да било, а още по-малко с отношенията си. Днес може да станете „жертва“ на нечие желание да ви въвлече в интрига. Намерете подходящ начин да се измъкнете, за да не попаднете в капана на махленските клюки.

Риби

Ще възстановите енергетиката си изцяло, ако си организирате кратко пътуване или отделите време за развлечение, свързано с духовния ви живот. Вечерта може да ви посетят стари приятели, което ще се окаже идеален завършек на днешния ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари