IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 март

19 март 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се захващайте със сериозни задачи, а с дребни и досадни. Създайте си точен график на работа, ако искате да успеете. Въздържайте се от остри критики или обвинения, ще създадете конфликт.

Телец

Колкото и странни да ви изглеждат събитията днес те ще се развиват във ваша полза. Идеята да поставите всичко вкъщи в ред може да не предизвика голям ентусиазъм у другите членове на семейството, а дълги и досадни спорове.

Близнаци

По-добре намалете темпото и „задръжте топката“. Работата ви едва ли ще напредне, но виж, проблеми може и да се появят. Отдайте се на две неща – на любимите ви занимания или на любимия човек.

Рак

Ще имате възможност за публична изява или за участие в някакво обществено мероприятие. Не се отказвайте – ще научите интересни новини, а и ще се запознаете с приятни хора.

Лъв

Никакви проблеми с работата. Нито дори с най-сложните на пръв поглед неща. Какво по-добро начало на седмицата? Единственото, което ви остава е да споделите прекрасното си настроение с любимия човек.

Дева

Спазвайте правилата. Даже може да се наложи да се придържате и към някои условности. Приемете го като необходимост, а не като каприз, за да ви е по-лесно и да не се изнервяте излишно.

Везни

Объркани и променливи ситуации, това е характеристиката на днешния ден. Внимание във всичко – в думи, в действия, в контакти. Вероятността да ви заблудят или измамят не е за пренебрегване.

Скорпион

Приемете доброто отношение на околните с радост, но без излишна самонадеяност. Днес ще се сблъскате със ситуации, изискващи активната ви и незабавна намеса. Авторитетът ви е тясно свързан с даденото съгласие или отказ.

Стрелец

Независимо от желанието ви днес ще се окажете в центъра на събитията и част от резултатите ще зависят от личното ви мнение или действия. Проявете предпазливост, благоразумие, даже в някои случаи недоверие. При това към хора, с които принципно сте в отлични отношения. Точно те може да ви подведат.

Козирог

Не е изключено да изникнат куп непредвидени задачи, които при това ще се окажат неотложни. В бързането личните ангажименти може да отстъпят място на професионалните и това да предизвика недоволство от страна на близките ви.

Водолей

Контролирайте емоциите си, ако искате да избегнете неприятни разговори и конфликти. Някой от близкото ви обкръжение ще направи гаф. Наблюдавайте ситуацията и преценете дали да се дистанцирате или да помогнете.

Риби

Новини отдалече ще ви вкарат в сериозни размисли. Финансовото ви положение е нестабилно. Ще оправите нещата, но вероятно ще се наложи да се лишите от някои удоволствия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари