IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 19-25 март

19 март 2018 08 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 19-25 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

На 20 март, приблизително в 19:00 ч., Слънцето ще навлезе във вашия знак. Всички делови разговори и официални контакти ще ви се получават много лесно. Подреждайте задачите си и обръщайте внимание на детайлите. Действайте последователно, а не хаотично и не сменяйте непрекъснато една работа с друга. Ако се налага да се откажете от нещо или да се противопоставите на някого, то направете го бързо и аргументирано. Не е изключено да получите информация за нова работа, проверете я подробно.

Телец

Отношенията на работното място ще са изключително спокойни. Изненадващо дори за самите вас ще се възцари атмосфера на колегиалност и взаимопомощ. Използвайте момента, споделете идеите си, давайте предложения за обсъждане. Ще получите одобрение, а даже да има забележки ще сте в състояние да ги отстраните и да стартирате проектите си. Не е изключено да ви възложат изпълнението на сравнително сложна задача, за която да получите и допълнителни приходи.

Близнаци

Няма да се натъкнете на сериозни затруднения осъществявайки замислите си. Не е изключено да ви назначат някакви ревизии или проверки. Постарайте се да запазите спокойствие. Колкото по-уверено реагирате, толкова по-малка ще е възможността да открият грешки или пропуски в работата ви. Проверявайте редовно електронната си поща и актуалните съобщения, свързани с професионалните ви интереси. Не е изключено да ви поканят за участие в кратка форма на обучение, която ще ви е доста полезна.

Рак

Ако имате твърда уговорка за допълнителни финансови постъпления, то през тази седмица ще ги получите. Материалните въпроси, обаче, няма да са най-сериозната ви грижа. Проблемите, макар и решими, ще са свързани първо с домашния бит. Не е изключено да се наложи да направите рекламация и да върнете купена вещ. Другият източник на отрицателни емоции ще е разпределението на задачите на работното място. Чувството ви за справедливост ще бъде засегнато от факта, че се налага да се занимавате с чужди грешки. Запазете спокойствие, ще получите неочаквана компенсация за старанието си.

Лъв

Предстои един леко напрегнат период. Ще ви вълнуват доста въпроси, на които няма да можете да дадете отговор самостоятелно. Наблюдавайте настроението на колегите и търсете за събеседници само онези, които споделят вашите интереси. Другите не просто няма да ви обърнат внимание, но може да ви заблудят с отговорите си и да ви навредят умишлено. Отделете време и се опитайте да намерите самостоятелно необходимата ви информация. Ще се почувствате много по-доволни от постигнатия резултат.

Дева

Заемете се със сложните и трудоемки задължения още в началото на седмицата. Важно е да постигнете някакви крайни резултати, защото една част от времето ви ще бъде ангажирано с извънредни срещи, разговори, професионални дискусии. Бъдете готови и за непредвидени ситуации, свързани с работата на колегите ви. Може да се наложи да помагате или пък изцяло да се заемете с чужди задължения. Не превишавайте лимита за разходите си.

Везни

Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Периодът ще е спокоен и е добре да се възползвате от възможността за „глътка въздух“. Текущите задачи ще са в рамките на предположенията ви. Използвайте част от времето за усвояване на нова информация, друга част за създаване на ред в дейностите си, а извънработните периоди за подобряване на физическото и психическото си състояние. Не пропускайте общите професионални дискусии и не прекалявайте с разходите.

Скорпион

Финансовото ви положение ще се стабилизира, защото ще получите допълнителни постъпления. Няма да са огромни, но ще ви дойдат точно навреме. Разплатете задълженията си към официалните кредитори – данъци, такси, глоби, застраховки. В професионален план предстои напредък, който ще бъде обсъждан сред останалите ви колеги. Реагирайте умерено, без излишна скромност, но и без прекалена самоувереност. Не отказвайте, ако ви помолят да споделите опита и познанията си.

Стрелец

Отстоявайте интересите си, но спазвайки добрия тон. На моменти ще се налага да се захващате за една и съща задача по няколко пъти, но това не бива да ви безпокои. Свързано е с динамичната промяна на обстоятелствата, с която ще трябва да се съобразявате или с промяна на изискванията спрямо крайния резултат. Възползвайте се от съществуващите към момента практики. Ако се появи възможност да повишите квалификацията си за своя сметка не я пропускайте. Ще се окаже полезна инвестиция.

Козирог

Заемете се първо с дейностите, зависещи само от вас, с онова което можете да направите самостоятелно. През тази седмица колегите ви, условно казано, ще се разделят на две групи: бързащи и размотаващи се. И едните, и другите не са подходящият ви екип, така че преценявайте какъв ще е ефектът от участието ви в колективните задачи. Във възможностите ви е да подобрите атмосферата или като разпределяте оптимално задълженията, или като давате подходящи предложения. Привичното спокойствие, което излъчвате ще е достатъчно, за да се вслушат в мнението ви.

Водолей

Ще можете да движите успоредно недовършените и текущите си задачи. Ще имате възможност да представите за обсъждане предишна идея, която не е получила одобрение първия път. Сега оценката ще е различна и може да ви дадат „зелена светлина“ за реализацията ѝ, а и финансов еквивалент. Дистанцирайте се от слуховете, които колегите се опитват да разпространяват. Ще отстраните от пътя си някого, който от доста време се опитва да ви пречи.

Риби

Ще ви е по-приятно и по-удобно да сте в наблюдателна позиция. Така ще си спестите необходимостта да давате предложения и да показвате инициатива. Тихото ви участие в общите задачи ще създаде условия за постигане на неочаквано добри резултати, а по време на дискусии приносът ви ще получи висока оценка. Избягвайте две неща: контактите с непознати и ненужните покупки. Реагирайте незабавно при симптоми за влошаване на здравословното ви състояние.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари