IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 на най-безкористните зодии

20 март 2018 15 20

Те ще загърбят себе си, за да ви помогнат

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Все по-рядко се срещат безкористни хора, тъй като е много трудно човек да постави нуждите на останалите пред своите. Често пъти безкористните хора имат по-висше призвание или цел в живота си.

Това качество обаче все още не е съвсем загубено и се среща значително по-често сред представителите на някои зодии. Те са толкова погълнати от това да се грижат за останалите, че забравят да направят същото за себе си.

Кои са най-безкористните зодии?

Риби

Рибите оглавяват тази класация. На тях им доставя удоволствие да правят нещо за другите и са склонни да се компрометират. Те са хората, които оставят всичко, за да се отзоват и да помогнат.

Рибите много често биват опарени, тъй като останалите често се възползват от тях. Това обаче не ги спира да продължат да бъдат каквито са.

Рак

Представителите на тази зодия също са изключително безкористни. Те предпочитат да утешават целия свят, отколкото да помислят за себе си. Раците поемат бремето на близките си, те се притесняват за проблемите им и полагат всички усилия, за да ги разрешат.

Иронично, но родените под този знак не виждат своята безкористност като проблем, за тях тази черта е просто част от същността им и те се гордеят с нея.

Водолей

Когато Водолей е в кръга на близките ви хора, трябва да сте сигурни, че той винаги ще бъде до вас и ще помогне, стига да има възможност. Ако не може, ще намери някого, който би могъл, или ще измисли нов начин да реши проблема.

Водолеите ще се борят за един по-добър свят. На тях разчитаме за нужните отговори и да се свърши онова, което трябва да бъде свършено.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
ne sum takava zodia . imam svoite momenti na bezkoristnost , no ne znaia do kolko moje da bude sravniavano s tezi napisanite
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар