IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 март

20 март 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Днес около 19.00 ч. Слънцето ще навлезе във вашия знак. Ще усетите влиянието му, защото ще станете леко невъздържани, леко нетърпеливи и прекалено искрени. Във ваша полза е да се съобразявате с характера на събеседниците си.

Телец

Деловите контакти ще са пълноценни. Ще обмените информация с професионалисти от вашия бранш и ще намерите решение на казуси, които до момента са ви затруднявали. Не обсъждайте плановете си, все още нямате ясна концепция за реализацията им.

Близнаци

Погрижете се за реда около себе си както в материален, така и в духовен аспект. Прегледайте документите, шкафовете, чекмеджетата, но прегледайте и отношенията. Освободете се от всичко, което ви пречи или ви връща назад.

Рак

Задълженията ще са повече от обикновено и ще се наложи да се справите „за норматив“. Ще успеете, но с цената на нервно напрежение или удължаване на работния ден. Няма да е лесно, но ще се почувствате доволни от себе си.

Лъв

Наблюдавайте обстановката около себе си и се вслушвайте в разговорите. Много е вероятно да откриете загубена вещ, документ, дори пари или пък да намерите логично обяснение на някаква мистификация. Опитайте се да не споделяте впечатленията си.

Дева

Преди да излезете от къщи се погрижете старателно за външния си вид. Предстоят непредвидени срещи и е важно какво впечатление ще направите. Ще заинтригувате събеседниците с познанията си.

Везни

Работоспособността ви е по-висока от обикновено и ще се справите с доста повече задачи от набелязаните. Едва ли ще почувствате силна умора, но е желателно да си осигурите достатъчно сън.

Скорпион

Динамичен ден. Контактите ще са интензивни и ще се занимавате много повече с уговаряне на условията по сделки, отколкото с прякото изпълнение на практически задачи. Не са изключени проблеми с транспорта или техниката.

Стрелец

Може да се почувствате доста Хамлетовски днес като основният въпрос, който ще ви мъчи ще е: да работя или да не работя? Истината е, че хич няма да ви се работи. Прегледайте задачите си, заемете се с неотложните и си осигурете някакво любимо занимание за вечерта.

Козирог

С рутинните задачи едва ли ще имате някакви проблеми. Не са изключени трудности от здравословен характер, особено страдате от някакво хронично заболяване. В личен план предстоят вълнуващи емоции.

Водолей

Среща и разговор със стар приятел ще ви зарадва и зареди с добро настроение. Мисълта ви е силна, а логиката безпогрешна. Ще намерите рационално решение на заплетените казуси.

Риби

Въздържайте се днес от обсъждане на спорни въпроси. Не коментирайте проекти, за които нямате конкретно решение. Ако не се чувствате достатъчно сигурни в себе си потърсете мнението на по-опитни или по-информирани от вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари