IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Взимането на решения е истински кошмар за тези зодии

21 март 2018 15 20

Страхуват се да не сгрешат

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Взимането на решения за някои хора се оказва труден процес, тъй като често насочва живота в определена посока. А въпросът дали това е бил правилният избор не спира да тревожи съзнанието им.

Това прави хората не само нерешителни, но и уплашени от това, което ще се случи, след като бъде взето решението.

Когато сте един от нерешителните знаци, може да ви се стори, че сте уморени или слаби, но това не е истина. Тези хора не искат да пропускат възможности и искат всички решения, които взимат, да им носят удовлетворение.

А ето и кои са тези зодии.

Везни

Една от причините, поради които родените под този знак трудно взимат решение е, че искат да постигнат възможно най-добрия резултат. Те може да са на път да решат нещо и скоро след това да се поколебаят, питайки се дали това е правилният избор.

Те дълго премислят и могат да стигнат до няколко алтернативи за всяко решение. Те са много внимателни и им е трудно да живеят с решенията си.

Близнаци

Родените под този знак не искат да изпускат нищо. Иска им се да могат да изберат всичко и след това да видят какво се случва. Често се чувстват притиснати да взимат решения, което още повече затруднява целия процес.

Близнаците обичат да обсъждат решението си. Те наистина се интересуват от мнението на другите хора за това, което трябва да решат.

Риби

Рибите сляпо вярват във втория шанс. Не всички решения обаче имат алтернатива. Понякога няма връщане назад. А Рибите са склонни да променят своите решения отново и отново.

Това може да е много изтощително за всички участници в процеса. Въпреки че Рибите са много интуитивни, те невинаги се вслушват в съветите на вътрешния им глас.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари