IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 март

21 март 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Организирайте работата си така, че между две различни дейности да разполагате с време за малко почивка и „пренастройване“ на мисълта. За спешните задачи си осигурете помощ. Подреждайте предстоящите проекти вместо да анализирате пропуснатите възможности.

Телец

Създайте си точен график и го следвайте по възможност без отклонения. Ще направите повече, отколкото предполагате. Предстои запознанство с личност, която ще ви впечатли. Много е вероятно отношенията да се задълбочат и да продължат дълго.

Близнаци

Ще се наложи да разпределите времето си между професионалните задължения и битова задача. Ще се окаже почти невъзможно и в крайна сметка, няма да сте готови нито с едното, нито с другото. Единственият приложим вариант ще е свързан с допълнителни финансови разходи, но е за предпочитане пред това да навредите на здравето си.

Рак

В благоприятна позиция сте и в добро настроение. Ще получите съдействието, което ви е необходимо. Преценявайте критично източниците си на информация, част от тях ще са ненадеждни и може да ви подтикнат към неразумни решения.

Лъв

Творческият ви потенциал е силен. Ще ви хрумнат интересни идеи, но за реализацията на част от тях няма да разполагате с достатъчно финанси. Ако решите да търсите пари назаем преценете много правдоподобно дали ще успеете да ги върнете в уговорения срок. В случай, че отговорът ви е отрицателен по-добре се откажете на този етап.

Дева

Ще се наложи да предприемете кратко пътуване, което ще ви принуди да промените графика си. Не го отлагайте, защото ще присъствате на важна среща, която пък ще разкрие пред вас нови възможности за изява. Рано е за активни действия, наблюдавайте и трупайте информация.

Везни

Ще се справите неочаквано добре с решаването на юридически казус или спор. Както енергетиката, така и настроението ви са завидно добри, но подходящата тактика за днес е да не се престаравате. В противен случай ще настроите околните срещу себе си, а нямате полза от това да си създавате врагове.

Скорпион

Резултатен и активен ден. Ще общувате с личности, които истински ще ви зарадват. Ще има какво да научите, ще експериментирате, ще приложите някакво нестандартно решение, ще придобиете увереност в собствените си възможности. В личен план може и да се случат дребни противоречия, но ако не се инатите за дреболии ще оправите нещата.

Стрелец

Съвсем изненадващо ще получите предложения за сътрудничество от няколко места. Не бързайте да отговаряте и не се окуражавайте от обещанията за високи печалби. Осигурете си време за обмисляне на детайлите и за обсъждане на вариантите с по-опитни от вас приятели.

Козирог

Ще получите важна информация, която от известно време чакате. Може да е свързана с промяна на бита или имуществото ви. Не е изключено да ви потрябват допълнителни средства, за да реализирате замислите си. Говорете с приятелите, те за пореден път ще ви докажат лоялността си.

Водолей

Ориентирайте усилията си предимно към уточняване етапите на работа по дългосрочните проекти. Изслушайте мнението и на колегите. Част от тях ще се въодушевят от идеите и непредубедено ще ви предложат помощта си. Възползвайте се.

Риби

Не обсъждайте преживяванията и личните си проблеми. Участвайте в екипната работа и предлагайте идеи. Ще се окажат подходящи и ще стабилизирате позициите си. Отдайте се на духовните си предпочитания вечерта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари