IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Феминистки и комунисти срещу парижки бордей със секс кукли

21 март 2018 10 45

По документи мястото е оформено като игрови център

Снимка: Lumidolls

Снимка: Lumidolls

Първият френски бордей със секс-кукли вместо реални проститутки е в опасност да бъде закрит от парижките власти, съобщава The Local.

Жалба към заведението подали няколко комунисти от Парижкия съвет, говорейки за неговата аморалност, а също така недоволни се оказали и феминистките, отбелязвайки, че подобен бордей пропагандира култура на насилие.

„Как може да оправдаваме съществуването на бизнес, който е основан към стимулиране на изнасилване на жени?“, отбелязва представителката на движението за правата на жените Лорейн Кестю.

Все пак полицията отказва да смята това за изнасилване: „Не трябва да обвиняваме мъжете в изнасилване на кукла. Това е сравнимо с това, че жената използва вибратор“. Заведението е било претърсено от органите на реда и там не са открити никакви нарушения на закона.

Също така се отбелязва, че бордеят не представлява опасност за обществения ред. По документи мястото е оформено като игрален център в края на януари.

Клиентите могат да наемат една от куклите – Ким, Лили и София, чиито фотографии са предоставени на сайта. Всички те са произведени в Китай. Адресът е указан, клиентите трябва да предплатят, за да получат допълнителни инструкции как да се стигне до него.

За час куклата може да се получи за 89 евро, за два часа – наемът струва 149 евро. Ако се доплатят 19 евро, клиентът може да получи шлем с виртуална реалност. Двойките трябва да платят 120 евро на час.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари