IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 март

22 март 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Посветете по-голямата част от времето си на близките. Опитайте се да ги предразположите, за да ви споделят грижите си. Особено ако имате деца. Навлизането на Слънцето във вашия знак ви зарежда с мощна енергия, което е желателно да споделите.

Телец

Не е изключено на моменти да ви усещате силна тревожност, да ви преследва мисълта, че забравяте нещо или да не успявате да създадете ред в заниманията си. Днес ще е трудно да се справите самостоятелно с каквото и да било. Създайте си ясен алгоритъм преди да започнете дадена работа и потърсете помощ при необходимост. Стремете се към качество, а не количество.

Близнаци

Ще имате възможност да промените елементи от ежедневието си, които не ви харесват. Ще се наложи да направите и известни усилия, естествено, но най-важното е да и изградите ясна представа за крайния резултат.

Рак

Действайте самостоятелно и взимайте решенията си по собствено убеждение. Не е изключено някой от околните да се опита умишлено да ви провокира или манипулира. Не позволявайте да ви пречат и да въздействат върху настроението ви.

Лъв

Уредете си задълженията от всякакъв характер. Опитайте се да завършите днешния ден така, че от утре да започнете „начисто“. Ще се почувствате много по-сигурни в себе си и ще намерите оригинални решения на изостаналите си проекти.

Дева

Помислете как бихте могли да си осигурите спокойна обстановка за работа. Ако се налага уединете се, давайте си по няколко минути почивка през определено време. Единствената предпоставка за успешен резултат е съчетанието между творчески подход и психическо равновесие.

Везни

Обмисляйте задълбочено решенията си. Ако не сте достатъчно сигурни в себе си, то за предпочитане е да обсъдите неясните моменти с близките. Отчитайте не само своите интереси, но и тези на околните. Не е време да „показвате характер“.

Скорпион

Енергетиката ви е предостатъчна и сте хиперактивни. Не се престаравайте, защото в желанието си да свършите колкото е възможно повече работа може да изпаднете в „конфликт на интереси“ с околните, а те ще ви го покажат по един не много приятен начин.

Стрелец

Може би ще се наложи да предприемете пътуване със служебна цел. Не си струва да отлагате, но се постарайте да подготвите изрядно документите си и битовите условия по престоя. Ако е възможно да не пътувате самостоятелно, а с предпочитан придружител, то възползвайте се.

Козирог

Систематизирайте желанията си и преценете кой би подкрепил нестандартните ви инициативи. Опитайте се да предложите поне част от тях на обсъждане и да обобщите мненията. Дори да не напреднете за следващия път ще знаете къде са слабите ви места.

Водолей

Неприятни новини може да ви развалят настроението още от сутринта. Едва ли ще сте в позиция да промените фактите, така че помислете дали си заслужава да ги преживявате толкова драматично. Създайте си някакво развлечение в предпочитана компания, за да се почувствате по-ведро.

Риби

Намалете темпото и не се захващайте с няколко неща едновременно. Ще ви е трудно да разпределите силите си, а и околните няма да улеснят работата ви. Преди да се заемете с практическата реализация на каквото и да било систематизирайте информацията, с която разполагате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари