IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-резервираните в зодиака?

22 март 2018 15 20

Това не означава обаче, че са срамежливи

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Предпазливите хора не разкриват себе си в първите минути, или дори часове, при срещата с непознат. Възможно е да запазят част от информацията за себе си и да стоят по-настрана.

Това не означава, че те се срамуват или са свити, просто подхождат умно и споделят само онова, което решат. Тези хора нямат нужда да говорят, когато цари тишина, нито да се самоизтъкват.

Когато хората не споделят всичко за себе си, това ги обгръща в мистерия. Те нямат проблем да бъдат далеч от светлината на прожекторите, защото се чувстват достатъчно комфортно в своята кожа.

Разбира се, тези черти също са характерни в по-голяма степен за представителите на определени зодии. Ето и кои са те.

Дева

Те са склонни предимно да слушат, особено когато са в по-голяма компания. Не, че нямат какво да кажат, те просто са сдържани и предоставят възможност на останалите да споделят.

Девите са много умни. Те не слушат, само за да изчакат своя ред да говорят, но четат както словесните, така и невербалните послания.

Телец

Представителите на тази зодия са добър пример за хора, които са резервирани и сдържани, но не и асоциални. Те обичат купоните и хората, просто не чувстват нуждата винаги разговорът да е насочен към тях. В състояние са да водят разговори с различни хора, без да споделят целия си живот с всички.

Те могат да бъдат мълчаливият тип или душата на купона.

Козирог

Козирозите обикновено са предпазливи и търпеливи, което ги прави резервирани. Те мислят, преди да направят нещо, което понякога им пречи да действат. Козирозите предпочитат да изчакат, отколкото да допуснат грешка, затова са и предпазливи.

Родените под този знак могат да бъдат изключително социални, но се нуждаят от известно време, за да се отпуснат. Това може да отнеме известно време, тъй като те не обичат да се чувстват глупави. Не мислете обаче, че нямат чувство за хумор или че с тях няма да ви е приятно, защото те са изключително забавни.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари