IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 март

23 март 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от употреба на тонизиращи, енергийни напитки и алкохол. Ориентирайте усилията си към познати задачи. Не се събирайте с шумни компании, ако е възможно да не шофирате, то не го правете.

Телец

Ще сте доста по-заети от обикновено. Ако сте поели някакви организационни ангажименти, свързани с членовете на семейството е много вероятно да не успеете да ги изпълните. Реагирайте своевременно и прехвърлете задачите на друг, за да не търпите основателни критики.

Близнаци

Обикновен ден, който ще възприемете даже като скучен и отегчителен. В състояние сте да си създадете разнообразие и положителни емоции, но преди това е препоръчително да отхвърлите текущите си задължения. Само не забравяйте, че развлечение не означава авантюра.

Рак

Непредвидено може да се наложи да предприемете кратко пътуване при това следобед. Тръгвайте без опасения. Може да го съчетаете с почивния ден, ако става дума за непознато място. Ще е свързано с нови впечатления.

Лъв

Не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси и уточняване подробностите по важни сделки. Опитайте се да насочите вниманието си към усвояване на нова информация и възможностите за приложение и подобряване резултатите от текущи задачи. Приемете капризите на близките с чувство за хумор.

Дева

Ще имате възможност да се занимавате едновременно както с актуалните задачи, така и с перспективните проекти. Ще разполагате с достатъчно време за обмисляне на детайлите и разработване на варианти. Крайните решения ще зависят изцяло от вас.

Везни

Не се захващайте със сложни задачи. Ще имате нужда от съдействие, но нито ще го получите, нито ще успеете да намерите общ език със събеседниците си. Занимавайте се с познати дейности, които не биха нарушили душевното ви равновесие.

Скорпион

Следвайте интуицията в комбинация с опита си. Част от събитията ще са изненадващи, но ще успеете да ги включите в цялостната си програма. Някой ще се опита да ви злепостави, запазете спокойствие. Вместо да навреди всъщност ще ви помогне.

Стрелец

Контролирайте амбициите, емоциите, думите и постъпките си. Прекалената активност и опит да наложите мнението си ще се натъкне на остро противопоставяне. Наблюдавайте реакциите на околните. Ще разберете кой има намерение да „ви подлее вода“.

Козирог

Изтощителен ще е последният работен ден от седмицата и може да ви изпълни с пасивно безразличие. Изненадайте близките. Създайте им някакво импровизирано развлечение във или извън дома. Ще изпитате облекчение и ще възстановите тонуса си.

Водолей

Близките може да ви изненадат с нежеланието си да ви помогнат или да проявят разбиране към тревогите ви. Опитайте се да изясните причините за поведението им преди да дадете воля на емоциите. Ако не намерите общ език може би най-добрата тактика ще е да се отдадете на любимите си занимания.

Риби

Енергетиката ви е стабилна. Създайте си стегнат график на задачите и го следвайте плътно. Заемете се първо със сложните занимания. Потенциалът ви е достатъчен, ще се справите по-добре, отколкото предполагате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари