IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 март

24 март 2018 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Тонусът ви може да е леко понижен. Няма място за паника, просто си организирайте някакво развлечение или се потопете в любимите занимания. В случай, че се чувствате съвсем необичайно, то споделете с близките. Усещането за подкрепа ще ви подейства окуражаващо.

Телец

Подходящо е днес да обсъдите важните теми и да обобщите задълженията си от всякакъв характер, не само материални, а и духовни. Не си правете заключения от външните изяви на събеседниците си, ще сгрешите. Може да изпълните препоръките им, но ги изслушайте.

Близнаци

Първоначално ще се наложи да се занимавате с дейности, които никак не харесвате. Ще ви отегчат и развалят настроението. След това някой ще ви напомни за неизпълнени задължения или обещания, не за друго, ами само за да ви доразвали настроението. И за да се убедите, че всичко е добре, когато завършва добре, в края на деня приятелите ще ви заведат на парти.

Рак

Наслаждавайте се на личните, романтичните и любовните отношения, които ще ви изпълнят със самоувереност и задоволство. Използвайте възможността да изгладите конфликтите, да освежите връзката, да се позабавлявате. Крайно време е да се отървете от лошите спомени.

Лъв

Нееднозначни ще са събитията днес, а емоциите – противоречиви. Отношенията у дома ще са спокойни и източник на добро настроение. За сметка на това някой от съседите или случаен събеседник може да ви припомни твърдението на Айнщайн за Вселената и човешката глупост. Помислете дали си заслужава да се ядосвате.

Дева

С интересни телефонни обаждания и предложения от приятели ще започне днешния ден. Бързо ще ви убедят, че партитата са нещо доста по-приятно от домашните задължения. Само не прекалявайте с разходите. За доброто настроение е нужна добра компания, а не скъпи покупки.

Везни

Може да усетите необяснимо вътрешно напрежение и да ви е трудно да формулирате дори собствените си желания. Ограничете контактите дори с близките си и не влизайте в противоречия с тях. Някой скоро ще ви помоли за помощ и ще забравите личните си грижи.

Скорпион

Покрай инициатива на стари приятели ще създадете нови познанства. Ще са интересни и ще ви предложат сътрудничество. Имате възможност да покажете най-добрите си страни, възползвайте се.

Стрелец

Ще ви е много по-приятно да се уедините, да си подберете няколко занимания, които ви харесват и от време на време да ги променяте. В рамките на деня ще ви потърсят приятели, за да ви споделят личните си грижи. Постарайте се да игнорирате дребните интрижки.

Козирог

Въздействието ви е осезателно, излъчвате чар и сексапил. Оставете скучните занимания за друг ден. Организирайте си развлечение, свързано с културните ви интереси или кулинарни предпочитания. Впечатленията ще са дълготрайни.

Водолей

Настроението ви е много повече меланхолично, отколкото патетично. Най-подходящо за днес е да останете в позната обстановка, с подходяща компания на фона на предпочитана музика. Ден за „тихи“ занимания и възстановяване на енергията. За повишаване на импулса може да използвате предпочитана книга или филм.

Риби

На преден план ще излезе решаването на важни въпроси, свързани с бита или семейния бюджет. Не поемайте самостоятелна отговорност. Организирайте „семейния съвет“ и нека всеки каже мнението си. Търсете решение изгодно, ако не за всички, то поне за повечето участници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари