IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Идеалният дом за вас

28 март 2018 09 40

Каква къща да си изберете, според вашия зодиакален знак?

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Всеки зодиакален знак има предпочитания към това какви функции да има домът му, както и в какъв стил да бъде декориран той. Повече по темата за това кой е идеалният дом за вас, базирано на зодиакалния ви знак прочетете по-долу:

Овен

Тези ентусиазирани, спортни и енергични натури живеят, за да се забавляват и конкурират. Когато си търсят дом, те мислят за това как могат да му се наслаждават максимално. За тях идеалното жилище ще притежава фитнес зона, билярд или джага, бар с караоке, тенис на маса и дори батут.

Телец

Телците имат репутация на стабилни, отговорни, малко лениви хора, които имат изтънчен вкус и обичат хубавите неща в живота. Те искат да се чувстват комфортно в дома си, затова имат нужда от просторно жилище, обзаведено от красиви, луксозни, но също така и практични вещи. Със сигурност ще заложат на голям диван, на който да се излежават.

Близнаци

Близнаците са приятелски настроени, приказливи и малко разсеяни. Те са страхотни комуникатори и държат жилището им да бъде на място, където в близост да има интересен социален живот – заведения, ресторанти, театри и т. н. Те обичат в дома им да има голяма дневна, където да се събират с приятели.

Рак

Представителите на зодия Рак са грижовни хора, които обичат да се обграждат с близките си. Те обичат кулинарното изкуство и могат да прекарват часове в приготвянето на вкусни гозби за приятели и роднини. Затова те държат домът им да има модерна, просторна и добре оборудвана кухня, голяма трапезария и стая за гости.

Лъв

Лъвовете обичат вниманието, независимо дали те го дават или го получават. Те са лидери по натура, които не обичат много-много домакинстването. Те държат да имат добре обзаведено, модерно жилище, което да им носи вид престиж. Най-вероятно ще хвърлят повече пари за обзавеждането на суперлуксозна баня с голямо огледало, пред което да стоят с часове.

Дева

Девите държат на изпипания детайл във всяка област на живота. Те са съвестни и отговорни. Обичат да планират, организират и поддържат дома си перфектно чист и подреден. Те със сигурност имат суперорганизиран дрешник/гардеробна и много шкафове и мебели за съхранение на вещи, които са подредени като в аптека.

Везни

Тези хора са балансирани и фини. Те обичат красотата и хармонията около себе си. За тях е нужно да живеят в дом, в който да има място за техните многобройни хобита и интереси. Например, Везните обичат в жилището им да има кът от типа „домашен офис“, от който да могат да работят, без да се налага да излизат.

Скорпион

Скорпионите се чувстват най-добре в жилище с по-приглушена светлина, защото са потайни по природа. Те имат една тъмна страна в характера си и като цяло имат нужда от уединение. Точно затова те не обичат да имат много съседи, а предпочитат да живеят по-самостоятелно в къща или в апартамент с отделен вход, да е един на етажа и т. н.

Стрелец

Тези хора са пътешественици по душа, така че биха били щастливи да разполагат с мобилен дом – каравана или кемпер. Те не държат да живеят в луксозна обстановка, като им стигат чисти бели стени, на които да закачат сувенирите си. Стрелците предпочитат да дават парите си за пътувания и хотели, а не за обзавеждането на дома си. Често те живеят под наем.

Козирог

Тези трудолюбиви, консервативни и сериозни хора, всъщност са доста приспособими и могат да се чувстват удобно почти навсякъде. Те сами умеят да си създадат уют, извличайки максимума от жилището, с което разполагат. Може да живеят добре и в малко студио и в огромно жилище, и в модерен дом, и в стара къща.

Водолей

Тези хора са иновативните мечтатели в зодиака. Те биха се чувствали най-добре в дом, който отразява техния идеализъм и новаторско мислене. Това означава, че те биха били най-щастливи да обитават или ферма с няколко декара земя, или супермодерен хайтек мезонет на последен етаж с гледка към града.

Риби

Представителите на зодия Риби са дълбоко чувствителни. Те се презареждат именно зад стените на своя дом и затова за тях е важно да усещат уют и свобода в жилището си. Те обичат да са близо до водата и най-щастливи биха се усещали в бунгало на плажа, в къща, близо до река или в такава, която разполага с басейн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари