IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво издава кръвната група за личността ви?

29 март 2018 10 20

В коя група са лидерите?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Факторите, които формират личността на всеки, продължават да бъдат обект на различни изследвания. Според данните на ново проучване кръвната група на човек може да даде информация за него и да „каже“ дали бихте искали да го опознаете и в романтичен план.

Имате ли предпочитания за кръвна група, когато избирате своя партньор? Най-вероятно не. Или поне не ги осъзнавате.

Кръвната група обаче има връзка с характеристиките на личността повече, отколкото предполагаме. Кои са те?

Кръвна група A

Тези хора са много рационални и уравновесени. Те си имат определена формула относно начина, по който живеят живота си и се придържат към нея. Бягат от драмата, сякаш имат такава алергия.

Никой обаче не е съвършен. Един от най-големите недостатъци на хората от тази кръвна група е прекалената им самоувереност.

Кръвна група B

Те са страстни и винаги с отворено сърце за всичко, което правят. Независимо дали става дума за работа, любовен живот или друго преживяване, за тях важи правилото „всичко или нищо“.

Един от недостатъците им е, че не пускат хората лесно до себе си. Затова хората по-трудно им гласуват доверие.

Кръвна група 0

Тези хора са отговорни и предпазливи, когато предприемат някакви действия и са по-склонни да избират безопасния вариант, вместо да взимат спонтанни решения.

Останалите обикновено ги виждат като хора, които заслужават доверие, но за някои те са предсказуеми (което според мнозина е недостатък). Други може да ги видят като упорити, заради нежеланието им да правят нещата по различен начин.

Кръвна група АB

Това обикновено са лидерите в света. Те са много уверени и социални. Не търсят оправдания – имат цели, които постигат по един или друг начин.

Недостатъкът на тези хора е, че подобно на тези с кръвна група В, понякога са затворени и не допускат другите близо до себе си.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари