IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За кои зодии пътешествията са наркотик?

29 март 2018 14 30

Винаги са готови за следващото пътуване

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Някои хора просто не могат да потиснат нуждата си да пътуват. Те изпитват жажда да опознават нови страни и култури дотолкова, че пътуването за тях се е превърнало в наркотик.

Вечер си лягат с мечтата за един друг свят – следващия, който да открият. С бляна за новите миризми, вкусове, звуци и аромати.

Желанието да изследват и покорят непознатото е характерно за определени знаци от зодиака. Кои обичат пътешествията най-много?

Стрелец

Няма друг знак, който да е завладян повече от идеята за пътешествията, от Скорпиона. Те приемат света за място, което трябва да бъде проучено и разгадано и единствено от тях зависи да го изследват.

Стрелците искат животът им да бъде едно дълго и вълнуващо преживяване. А какъв по-добър начин да сбъднат желанието си от пътуването?

Ако представителите на тази зодия нямат средства или свобода да пътуват, те често стават потиснати и отегчени от съществуването си. Нуждаят се от разнообразие и богатство, за да се чувстват истински удовлетворени от живота.

Овен

Родените под този знак не се спират пред нищо и никого. За тях времето е не просто пари, но и нови възможности. Мисията им е да съберат колкото се може повече опит в живота си, а най-голямата им конкуренция са самите те.

Ако един Овен не живее в съответствие със собствените си стандарти и разбирания, ще стане несигурен и разочарован от живота.

Те живеят заради адреналина и са първите, които отварят очите си за нещо странно, ново и красиво.

Водолей

Водолеите почти винаги имат ясна визия за това как животът може да стане по-добър. Докато повечето хора могат просто да кроят планове и да мечтаят, Водолеите се заемат с действия и предизвикват реална промяна.

Но преди да може да се въздейства по някакъв начин върху света, първо трябва да се види промяната и представителите на тази зодия добре знаят това.

Когато Водолеите пътуват, те вземат под внимание всеки един детайл и се опитват да опознаят всяко място така, както местните жители. Те не са повърхностни туристи, те са революционери, търсещи души.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари