IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 2-8 април

2 април 2018 07 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 2-8 април, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Избягвайте крайностите на работното място. Новите контакти ще са полезни и може би свързани с кратко пътуване. Ще се наложи да променяте плановете си по повод уреждане на финансови въпроси. Ако преодолеете гордостта си ще се справите и с недоразумение от личен характер.

Телец

Социалните контакти и публичните изяви ще са интензивни. Някой ще ви търси за помощ и няма да се откаже, дори да се опитате да го отклоните. Направете каквото ви е по силите. Ще се окаже достатъчно, а вие ще сте доволни от себе си. Нов човек ще навлезе в живота ви и бързо ще намерите общи теми и интереси. Любовните и семейни отношения ще са спокойни. Не се преуморявайте.

Близнаци

Говорете онова, което мислите. Ако се наложи да критикувате чужди грешки, то направете го, но без нотки на заяждане. Постарайте се да довършите започнатото още в началото на седмицата, защото ще ви атакуват с куп нови задачи. Предлагайте новите си идеи на обсъждане, проявете активност, не очаквайте някой да се грижи за интересите ви вместо вас.

Рак

Ще се разкрият добри възможности за професионален напредък, от които е желателно да се възползвате. Отстоявайте позициите, следвайте принципите и поставяйте изисквания към партньорите и колегите си. Не е изключено да получите допълнителни приходи или друга материална придобивка. Настроението ви е романтично, но не е желателно да се увличате по случайни любовни авантюри.

Лъв

Ще напреднете със сложните проекти и с онези, които по някакви причини са буксували на едно място. Енергетиката ви е стабилна, а настроението оптимистично. Предстоящите празници ви действат окуражаващо. Предстоят приятни изненади, свързани с личните и любовни отношения. Не търсете трепетни емоции там, където никога не ги е имало.

Дева

Работната седмица ще е по-къса от обикновено и ще имате известни затруднения с текущите задачи. Ще ви предлагат помощ, но преценявайте обективно на кого можете да разчитате и кой може, макар и неумишлено, да ви подведе. Предстои кратко пътуване, което може да е свързано и с известни спънки. Окуражаващото е, че най-милите емоции ще са свързани с любовните отношения, което ще ви накара да забравите всички останали неудобства.

Везни

Мисълта за предстоящия празник ви зарежда с оптимизъм и добро настроение. Предполагаемите допълнителни задачи на работното място ще се отложат и няма да сте подложени на сериозно напрежение или натиск. Социалните контакти ще са активни, а в почивните дни може случайно да срещнете стари приятели по време на пътуване. Ще споделите част от времето си в стари спомени с приятна компания.

Скорпион

Непредвидено съобщение ще ви подскаже, че трябва да промените плановете си. Не се колебайте, имате възможност да напреднете или подобрите стар проект. Обсъждайте неяснотите с повече хора и комбинирайте предложенията им.

Стрелец

С всички лични въпроси ще се справите самостоятелно. Обръщайте внимание на детайлите, изпълнявайки обичайните си задачи. Не е изключено да се наложи да се върнете към дейност, която преценявате за довършена. В почивните дни ще имате възможност да отидете някъде, където не сте били до момента. Даже да не сте планирали пътуване приятелите ще ви измъкнат от къщи. Съгласете се с тях, ще бъде незабравимо.

Козирог

Творческият ви потенциал е във възход, но вие нямате никакво намерение да го използвате за изпълнение на ежедневните задачи. Нищо подобно! Вдъхновението ви през тази седмица ще е насочено изцяло към предстоящия празник. С рутинните задължения така и така ще се справите без много зор. Развлеченията са планирани и организирани предварително. Ще оправдаят очакванията ви и ще ви заредят с добро настроение задълго.

Водолей

Вълненията около предстоящия празник леко ви объркват и може да ви е трудно да подредите мислите и действията си, да се справяте със задачите последователно. Не надценявайте възможностите си. Обсъждайте важните въпроси с близките и оставете инициативата в техните ръце. Споделяйте идеите си, те са оригинални и има вероятност да получите допълнителни приходи при реализацията на някоя от тях. В почивните дни се потопете изцяло в развлеченията, които с нетърпение чакате.

Риби

В няколкото работни дни ще се наложи да се справите с малко повече работа. Да съкратите графика и да наваксате пропуснатото. Няма да ви затрудни, но на моменти напрежението може леко да се повиши. Мислете не само за професионалните занимания, мислете и за себе си. Ако предвиждате да сте извън дома по празниците подгответе се старателно. Аргументирайте решенията си и не се конфронтирайте директно с онези, чието мнение не одобрявате. Действайте спокойно и обмислено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари