IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пенсионер от Шанхай шокира с външността си

6 април 2018 06 00

Ху Хай изглежда два пъти по-млад

Снимка: @Hu Hai

Снимка: @Hu Hai

Пенсионер от Шанхай се прочу с визията си, тъй като изглежда два пъти по-млад, съобщава Daily Mail. 67-годишният Ху Хай е успял някак да съхрани младостта си. Пред изданието той подчертава, че това е станало с активен и здравословен начин на живот.

Той счита, че му помагат и разнообразните му хобита. Сред тях са йога и пеене, а особена слабост изпитва към танците. Ху Хай разказва, че вярва, че всеки човек има три възрасти: биологическа, психологическа и физическа.

Той смята, че неговата психологическа възраст не надвишава 20 години. Своята физическа възраст пенсионерът измерва с помощта на специална машина, която показва 43 години.

„Ние не се състаряваме и винаги оставаме млади, ако се запознаваме с нови и прекрасни неща“ – разказва тайната си Хай. – Затова всеки ден се събуждам и си казвам, че има още неща, които трябва да направя“.

Мъжът е роден през 1950 г. В младостта си е работил в текстилна фабрика и е мечтаел да излезе на сцената.

„Много исках да пея, танцувам или поне да играя в театъра, но в същото време бях член на комунистическата партия и не трябваше да оставям фабриката“, обяснява той. Когато става на 40 години Хай сменя професията и става икономист.

През 2016 г. взима участие в конкурс за възрастни жители на Шанхай и го печели. Това му носи слава и много изяви в телевизионни шоупрограми. Ху Хай има 37-годишна дъщеря, но още няма внуци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари