IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, за които родителството е приоритет

8 април 2018 14 15

При тях тези инстинкти са много силни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Родителството е избор и не е за всеки. То изисква жертви и трябва да бъде добре обмислено. Не всеки има инстинкт или желание да се грижи за малко човече и да бъде родител.

В крайна сметка зодиакът до голяма степен също определя доколко притежаваме качествата, необходими, за да бъдем родители. Ето при кои зодии те са най-изразени.

Рак

Разбира се, представителите на тази зодия оглавяват този списък, тъй като те много обичат да прекарват време в дома си и да се грижат за него. Семейството и децата просто си идват на място в живота им.

Те работят усилено, за да осигурят удобен и красив дом за семейството си и полагат много усилия, за да има разбирателство и хармония в дома.

Скорпион

На пръв поглед представителите на тази зодия обикновено не изглежда, че притежават майчински/бащински инстинкти. Те са емоционални, но успяват да държат емоциите си под контрол, или поне се опитват.

Освен това, за тях се знае, че имат обсебващо внимание към хората, които обичат.

Лъв

Представителите на тази зодия са известни с голямото си его и за някои изборът им да бъдат родители може да изглежда странен. Те обичат и трябва да имат аудитория, която лесно може да бъде съставена от половинката и децата им.

Освен това те много харесват прегръдките и са изключително внимателни към децата си. Правят всичко по силите си, за да им осигурят онова, което искат.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари