IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 9 – 15 април

10 април 2018 06 40

Какво очаква всяка зодия тази седмица?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 9 април – 15 април, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

До вас ще достигне важна информация, свързана с нечии чужди финанси. Ще ви даде възможност да промените тактиката си по уговаряне условията на стара сделка. Ще се окажете в благоприятна позиция. Съобразявайте плановете си с обстоятелствата, независимо че ще се налага да ги променяте. Ще се окаже по-добре, отколкото предполагате.

Телец

Намалете темпото и не си поставяйте твърде амбициозни цели в професионален план. Мислете за изпълними задачи, които ще стабилизират позициите ви, а не за оригинални решения, които по-скоро ще ви изтощят, отколкото да ви направят популярни. Време е да помислите за себе си, за здравето, за външния си вид. Ако решите да отделите време за фитнес, спортни занимания или физиотерапия бъдете последователни. С подобряването на физическото си състояние ще балансирате и психиката си.

Близнаци

Работата ви ще е много и разнообразна. Ще се налага да взимате бързи решения в условията на динамична среда. Някой ще промени отношението си към вас. Внимавайте, когато купувате скъпи вещи или уреждате финансови въпроси. Може да забравите или объркате нещо. Не приемайте твърде лично оплакванията на колегите. Един от деловите ви колеги ще ви изненада с поведението си.

Рак

Отстоявайте позициите и аргументирайте решенията си. Човек, на чието мнение държите ще застане на ваша страна и ще ви съдейства да получите финансов бонус, който ви се полага, но все се отлага. Допълнителните парични постъпление ще ви окуражат и е възможно да си купите вещ, за която от доста време си мечтаете. Не отказвайте на поканите на приятелите си за партита, ще се окажат интересни.

Лъв

Използвайте предстоящия период за всякакви задачи, свързани с държавната администрация. Където и да се отбиете ще попадате на познат, който с радост ще ви услужи или просто ще свърши работата вместо вас. Ще се уверите колко полезни са социалните ви контакти и колко време ви спестяват хората само от едната симпатия към вас. Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем и не създавайте поводи за разправия с непознати.

Дева

Ще се наложи да се захванете за нещо доста сложно и ще намерите оригинално решение. То ще е резултат от високото ниво на творческия ви потенциал. Не се смущавайте когато ви запитат за цената на труда ви. Колкото повече поискате, толкова повече ще получите. Някой от колегите ви ще вземе рисково, донякъде неправилно решение и ще ви помоли за помощ. Не отказвайте. Във ваша полза е да разширите влиянието си и да спечелите привърженици. Личните отношения няма да са сред приоритетите ви, но не давайте поводи за ревност на любимия човек.

Везни

Подгответе се психически, че ще сте впечатляващи и ще сте обект на обсъждане. Ще удивите околните не само с външния си вид и поведението, но и с идеите си. Най-важното за вас през тази седмица ще е да контролирате разходите си. Може да получите предложение за нова работа, но ако е свързано със заплащане на някакви такси е по-добре да откажете. Ще се случи и нещо ново на любовния фронт, обаче е по-вероятно да преживеете мимолетен флирт, отколкото страстна връзка.

Скорпион

Ще изясните съществуващо недоразумение, което е причина за дълготраен конфликт, който пък изключително много ви безпокои. Ще успеете да постигнете уговорка, изгодна и за двете страни и най-после да успокоите напрежението. На работното място ще се случи нещо ново. Ще общувате с някого, който много ви харесва и съвместната работа ще потръгне. Избягвайте острите разговори, старайте се да блокирате разправиите преди да са започнали. Ще поддържате доброто си настроение по-скоро в камерна компания, отколкото в шумна.

Стрелец

По всякакъв начин ще се опитвате да създавате приятна и спокойна обстановка около себе си. А хубавото е, че ще ви се получава по правилния начин. Докато уреждате чуждите проблеми между другото ще успеете да се справите и със своите. Често ще ви занимават с разни клюки, като целта ще е да променят отношението ви към някого. Постарайте се да „отсеете зърното от плявата“, т. е. да прецените доколко информацията, която получавате е вярна и доколко се опитват да ви манипулират. Не си разваляйте настроението заради чужди претенции и капризи.

Козирог

Следвайте спокойно целите си. Не се опитвайте да контролирате всички процеси и да помагате на всички нуждаещи се. Оставете събитията да се развиват в собствения си ход. Не всички слухове ще се окажат истина и не всички замисли ще намерят реализация. Важното е да не се изнервяте излишно и да не се намесвате в чужди отговорности. Мислете за своите задължения, а не за пропуските на околните.

Водолей

Няма да разполагате с достатъчно време за да направите всичко, което ви хрумва, затова се опитайте да прецените кое е най-належащо и да се захванете с него. Околните непрекъснато ще ви търсят за помощ, съвет или просто да споделят вълненията си. На моменти тези разговори ще са си чисто губене на време, така че бъдете практични, а не лицемерно-любезни. Не обсъждайте плановете си, ще попаднете на събеседници, които с удоволствие ще ги разпространят сред познатите си.

Риби

Спокойна седмица, през която ще можете да съчетаете служебните с неформалните си занимания. Ще имате възможност да създадете нови контакти, приемайте поканите и предложенията на приятели и колеги за участие в различни публични изяви като семинари, концерти и др. личните и любовни отношения ще се развиват според очакванията и ще ви радват. Рано е да мислите за нова любовна връзка, ако преди няколко месеца сте прекратили предишната.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари