IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневният хороскоп за 12 април

12 април 2018 09 40

Какво вещаят звездите за днешния ден?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергични сте, но в известна степен и спонтанни, непредсказуеми. Ще се случи някаква промяна, поради която ще се наложи да изразите мнението си публично. Направете го без никакви опасения. Не отказвайте помощ, няма да съжалявате за отзивчивостта си.

Телец

Задачите ви днес ще са сложни и отговорни, но напълно във възможностите ви да се справите. Реагирайте така, че да не се създава излишно напрежение около вас, не говорете нито за постиженията, нито за връзките си. Някой ден тази информация може да ви навреди.

Близнаци

Привлекателни сте и в състояние да обедините колективните усилия към една обща цел. Настроението ви е оптимистично, но не прекалявайте с бъбривостта, преценявайте изказванията си, за да не си създадете врагове. Наблюдавайте поведението на околните, някой може да се опита да се хвали с ваши постижения.

Рак

С доста емоции ще е наситен днешния ви ден. Ще попаднете на интересна информация, която до момента някой се е опитвал да скрие от вас. Не коментирайте въпроса, ако искате да предотвратите сериозен скандал.

Лъв

Постарайте се да водите деловите разговори в неформална обстановка. Покрай обсъждането на професионални въпроси ще можете да покажете познанията си и по други теми. Нищо чудно да ви помолят за консултация в област, съвсем различна от основната ви дейност.

Дева

Ще направите много повече, отколкото сте си определили предварително. Възможно е да получите неголям допълнителен приход, с който да си позволите предпочитана от вас материална придобивка. Не хвърляйте прекалено много енергия за справяне с чужди проблеми.

Везни

Съчетанието на висока работоспособност и добро настроение ще ви помогне да напреднете в предпочитаното от вас направление. Излъчвате увереност и мнението ви ще се окаже особено важно при решаване на заплетени казуси. Предстоят непредвидени романтични емоции.

Скорпион

В състояние сте да мислите бързо и логично. Едва ли нещо би могло да наруши психическото ви равновесие. Ще се справите с решаването на стар проблем, който създава напрежение в отношенията между колегите. Посветете свободното си време на приятелите или любимия човек.

Стрелец

Почти изцяло денят ви ще е зает с делови срещи и разговори. Ще е трудно да вместите текущата си работа между тях, но пък ще напреднете със задачи, с които изобщо не сте имали намерение да се занимавате. Избягвайте рисковите сделки и контактите с подозрителни личности. Не позволявайте да ви занимават с клюки.

Козирог

Не прекалявайте с разходите и не позволявайте на случайни дистрибутори да ви изкушават с уж промоционални стоки на „изгодни“ цени. Обсъждайте покупките с близките си и се съобразявайте с финансовото си положение в перспектива.

Водолей

Ще имате възможност да реализирате дори най-щурите си идеи. Разчитайте на приятелите, няма да ви подведат. Не отлагайте нищо за „по-късно“, защото ще се получи така, че никога няма да направите отложеното. Обръщайте внимание на външния си вид, ще общувате с непознати.

Риби

Наблюдавайте обстановката около себе си на работното място. Не е изключено някой да се опита да ви създаде проблеми. Денят ще е изпълнен със странни съвпадения и нелогични случайности. Разчитайте на интуицията си и не се намесвайте в чужди конфликти.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари