IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 април

13 април 2018 05 40

Какво ви очаква през фаталния петък?

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прегледайте авоарите си и анализирайте движението по тях. Свържете се незабавно с банката си, ако забележите нещо нередно. Ще получавате разнообразна информация чрез телефонни разговори и на електронната поща. Не е изключено измежду всички съобщения да има и оферти за работа.

Телец

Ще получите актуална информация, свързана с професионалната ви сфера. Отделете време да я прегледате и сравните с допълнителни източници. Ако се налага да пътувате със служебна цел или да участвате в краткосрочна форма на обучение не отлагайте.

Близнаци

Напрегнат ден, бъдете по-скромни в амбициите си и включете в графика само най-належащите неща. Не се захващайте ту за една работа, ту за друга, защото в края на деня няма да имате нищо готово. Взимайте решенията си самостоятелно, но не и прибързано.

Рак

Контактите ще са интригуващи и предимно с хора по-млади от вас. Вслушвайте се в мнението им по време на общи дискусии. Ще ви подскажат интересни идеи, а и ще си осигурите сътрудничество.

Лъв

Ще изникне личен проблем, за който не сте готови. Разчитайте на интуицията си, контролирайте реакциите. Професионалните задачи ще са малко по-различни от обичайните. Внимавайте с покупките, може да станете жертва на измама.

Дева

Леко сте разсеяни и ентусиазмът ви за работа клони към нула. Атмосферата ще е приятна, отношението на околните дружелюбно, но вие не бива да намалявате темпото. Ще имате възможност да представите идеите си пред сравнително широк кръг слушатели и ще получите одобрение.

Везни

Ще отстраните от пътя си някого, който се опитва да ви пречи. Проявете предпазливост, за да не ви въвличат в конфликти. Избягвайте спорните ситуации, вероятността да се разрешат във ваша полза е минимална.

Скорпион

Не позволявайте на никого да се намесва в решения, свързани с финансите ви. Бъдете наблюдателни и предпазливи. Умението ви да „виждате невидимото“ ще се окаже много полезно, ще си спестите неприятности.

Стрелец

Ще ви възложат допълнителни задачи преди още да сте се справили с текущите. Ще се справите, ако не действате хаотично. Създайте си ясна тактика преди да сте се захванали. Вечерта ще е белязана със зареждащи любовни емоции.

Козирог

По отношение на професионалните задачи денят ще е успешен. Бъдете внимателни що се отнася до колегите, обстановката може да е леко напрегната и някои хора да реагират непредвидимо. Преценявайте изказванията си, за да не ви въвлекат в интрига.

Водолей

Мисълта ви е бърза и точна. Ще се ориентирате безпогрешно в непозната обстановка и ще успеете да реагирате правилно на изненадващи предизвикателства. Следобед може да се почувствате леко отпаднали. Нищо фатално, просто намалете контактите.

Риби

Заемете пасивна позиция и повече наблюдавайте какво се случва около вас, а по-малко се намесвайте. Може да не забележите важни факти и подробности, затова се въздържайте от важни решения и такива с дългосрочно действие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари