IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 април

16 април 2018 05 40

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.

Телец

В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да следвате точни указания. Не бъдете прекалено категорични и се съобразявайте пред кого какво говорите. Изказванията ви може да бъдат предадени твърде изопачено и да си създадете неприятности.

Близнаци

Участвайте в общите дискусии и изслушвайте търпеливо мненията на присъстващите. Ще се справите с поредица важни въпроси, ако проявите инициатива и не пренебрегвате чуждия опит. Анализирайте навиците си, има нещо, което ви вреди.

Рак

Подредете си графика и бъдете внимателни. Прегледайте важните вещи и документи, които трябва да вземете със себе си, особено ако предстоят отговорни срещи. Не закъснявайте, отчитайте влиянието на трафика. Настроението ви е неустойчиво и няма смисъл да си го разваляте от дребни несполуки.

Лъв

Част от събитията или реакциите на околните ще са лишени от всякаква логика и може да ви ядосат или поне разтревожат, да ви създадат усещане за несигурност. Следвайте интуицията си, ще ви подскаже как да се справите със ситуацията. Обстановката постепенно ще се успокои и ще успеете да отхвърлите рутинните задачи. Може да ви изненадат с мил подарък, цвете или лакомство.

Дева

Предприемчиви сте и ще се справите с нечий опит да ви провокира и навреди на авторитета ви. Не прибягвайте до саморазправа. Правилната тактика е да направите събитието публично достояние и да дадете възможност на околните да изразят мнението си, то ще е във ваша полза.

Везни

Доста професионални дискусии ще се провеждат днес на работното ви място. Темите ще са известни предварително, ще имате възможност да издирите актуална информация. Бъдете конкретни, ако искате да напреднете.

Скорпион

Неспокойни сте и неуверени. Безпокоят ви доста въпроси, но не знаете как и с кого да ги споделите, за да обсъдите съмненията си. Осигурявайте си регулярни кратки почивки през равни интервали от време, за да можете да обмислите направеното и предстоящото. Не позволявайте да ви пришпорват.

Стрелец

Общителни сте, в известна степен любопитни и предразполагащи към откровение. Събеседниците ви днес ще са склонни да споделят с вас съкровените си тайни. Тези разговори може и да ви обезпокоят, осъзнавайки че някой от приятелите ви е в беда. Податливи сте на влияние, не обсъждайте финансовите си проблеми.

Козирог

Най-важното днес е да успеете да прецените правилно задачите си. Работа, която подценявате може да ви отнеме много време и да ви принуди да промените графика си изцяло. Търсете сътрудничество, за да спазите сроковете си и не пренебрегвайте детайлите.

Водолей

Сравнително резултатен ден. Първо въведете ред около себе си, а след това се заемете с дейности, които преди време сте отложили. Този път ще се справите без затруднения. Следобед ще се наложи да отделите време за семейни или домашни задължения.

Риби

Ще ви предложат да се включите в изпълнението на задача, която преценявате като губене на време. Не отказвайте, но и не давайте идеи, заемете пасивна позиция. Идеите ви може и да са оригинални, обаче останалите членове на екипа ще се окажат неподготвени и отговорността ще падне изцяло върху вас, което в случая не ви е нужно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари