IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои зодии винаги спазват обещанията си

18 април 2018 14 20

Знаците, за които важи поговорката „Казана дума, хвърлен камък“

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Има нещо магическо в думата „обещавам“. Независимо дали подписвате договор, правите сделка или просто уверявате приятел, че може да разчита на думата ви, добре е отсрещната страна да може да ви се довери.

Има зодиакални знаци, които винаги спазват обещанията си и в това донякъде се крие и добрата им репутация. Има и такива, които казват, че ще направят нещо, имат желанието да го направят, но в крайна сметка не успяват да спазят обещанието си.

Обикновено хората, които не си държат на думата, разочароват близките си и са възприемани като несериозни от колеги и познати.

Вижте на какво мнение са астролозите по отношение на това кои са по-надеждните зодии, които спазват обещанията си:

1. Скорпион

Тези хора са много горди, трудно дават обещания, но дадат ли такова, ще го спазят, дори това да им коства много. Те държат на думата си винаги и са готови да направят невъзможното, за да докажат, че на тях може да се разчита. Представителите на зодия Скорпион знаят силата на закона, тежестта на договора и стойността на думата. Ако нарушите обещанието, дадено пред Скорпион, бъдете подготвени за някакво тежко възмездие.

2. Дева

Невротичната Дева винаги анализира всяка ситуация, опитвайки се да се подготви за най-лошото. Ако човек от този знак ви обещае нещо, шансовете да си спази обещанието са почти 100-процентови, защото преди да ви даде обещание, този човек вече е преценил, че нещата могат да се случат според плана и дадената дума. За Девата важи поговорката „Дадена дума, хвърлен камък.“.

3. Козирог

Хората от този знак са много практични и супер отговорни. Те няма да си позволят да обещаят нещо, което не могат да изпълнят. Ако имат и най-малкото съмнение, че няма да могат да си спазят обещанието по даден въпрос, те просто ще ви откажат или ще ви предупредят да не разчитате на тях. Възможно е и да ви забавят малко във времето, но накрая да си спазят думата. Бъдете сигурни, че няма Козирог, който да ви подведе или изиграе умишлено.

4. Лъв

Самочувствието на Лъвовете се гради върху оценката на другите за тях. Тези хора са готови да направят почти всичко, за да защитят репутацията си, така че обикновено на тях може да се разчита, че ще изпълнят думата си. Проблемът им е, че са доста нетърпеливи и самоуверени и често без да искат обещават повече, отколкото реално могат да дадат. Просто са склонни да се надценяват, имайте го предвид.

5. Рак

Хората от зодия Рак не са склонни да дават много обещания, защото не обичат да излизат от зоната си на комфорт. Все пак, ако ви дадат дума за нещо, те ще преместят планини, за да си спазят обещанието. Тези хора са най-лоялни към членовете на семейството си. Ако обаче вие нарушите обещанието си, дадено на представител на зодия Рак, това ще ви бъде натяквано до края на живота ви.

6. Телец

Телците са честни и амбициозни. Те винаги се стремят да увеличат собствената си стойност и да получат някакво предимство пред конкурентите си. Именно затова те гледат да не нарушават обещанията си, за да не развалят имиджа си. Те обаче няма да се поколебаят да предоговорят дадена сделка или да изменят даденото обещание, така че нещата да са в тяхна полза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Стрелец ( преди 5 години )
Аз съм стрелец и много държа да съм точна и акуратна в обещанята си. Познавам една ЛЪВ -ка, която пък е точно обратното - на нея за нищо не може да се разчита....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
deva ( преди 5 години )