IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-скучните зодии?

19 април 2018 14 20

Хороскопът изтъква не само положителните черти

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато се обръщаме към астрологията, обикновено очакваме да открием най-вече качества и позитивни отзиви. Това обаче невинаги е точно така. Понякога от хороскопа може да научите и кои са зодиите, които оглавяват някои не особено позитивни категории. Предстои да разгледаме един такъв списък.

И така. Кои са най-скучните зодии?

Везни

Те са свързани с баланса и повечето хора си мислят, че Везните са толкова практични, че им липсва всякакво въображение. Това, което наистина ги прави скучни, е способността им да бъдат пасивно-агресивни.

Те са господари на манипулацията, но не знаят, че останалите забелязват, и то доста добре, това тяхно поведение и след време на всички страшно им доскучава в тяхната компания.

Овен

Това е знакът, който иска всичко да се случва на момента. Настойчивостта на представителите на тази зодия обикновено е онова, което отблъсква хората.

Тази тяхна черта прави останалите раздразнителни и отегчени.

Риби

Понякога е невъзможно да мислим, че Рибите правят друго, освен мрънкане, оплакване от съдбата си и опит за привличане на вниманието.

Е, това не е съвсем така. Те може да направят повече – да отблъснат хората около себе си, като ги отегчат.

Козирог

Всъщност знаете ли какво точно представлява типичният Козирог? Най-вероятно не. И това е така, защото самите Козирози не правят много, за да оставят своята следа на Земята.

Което им печели място и в списъка с най-скучните зодии.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

( преди 5 години )
Ние - везните - много обичаме корветки-марионетки да ни лизкат трите задни букви.Справяте се отлично!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар