IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 април

20 април 2018 05 40

Какво ви очаква днес?

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Доверете се на по-младите от вас. Ще ви подскажат интересни идеи от различни сфери. Ще ви помогнат да се справите с текущите задачи, но и ще споделят хрумвания за развлечения в свободното време. Благодарение на тях настроението ви ще е свежо през целия ден.

Телец

Тази сутрин Слънцето навлиза във вашия знак. Енергетиката ви ще е стабилна, но може да сте леко неспокойни. Не се захващайте за рискови дейности. Лесно ще се справите с домашни и битови задачи.

Близнаци

Общителни сте, разговорчиви, но не е желателно да стигате до натрапчива бъбривост. Разговорите ви трябва да протичат по-скоро като дискусии с информативна цел. Ако ви поканят да участвате в някаква кратковременна форма на обучение не отказвайте.

Рак

Професионалните ви контакти ще са интензивни и ще успеете да финализирате финансовите условия на някаква сделка. Резултатите ще ви зарадват и окуражат. Вечерта е добре да си организирате някакво развлечение с приятели.

Лъв

Ще получите интересни предложения за реализация на ваши идеи, които сте обсъждали с широк кръг събеседници преди време. Не се плашете от мащабите на работата, с малко повече упоритост ще се справите. Приемете съпровождащите промени като нещо положително.

Дева

Събитията ще се развиват динамично и на моменти може да попадате в малко странни или неприятни ситуации. Разчитайте на интуицията и на принципите си, за да се измъкнете без сериозни проблеми. Реагирайте любезно, но предпазливо при контакти с непознати, може да се опитат да ви измамят.

Везни

Малко хаотични ще са събитията днес. Ще ви е трудно да следвате първоначалния си график. Ще направите каквото сте си набелязали, но в доста по-различен ред. Реагирайте с чувство за хумор на заядливи забележки и опити да ви ядосат.

Скорпион

Ангажиментите ви ще са повече от обикновено, но ще успеете да постигнете изгодни споразумения с всички, с които преговаряте. Изпълнявайте обещанията си и не се опитвайте да въздействате върху чуждите решения. Предстоят приятни любовни емоции.

Стрелец

Един от дните, в които едва ли бихте имали от какво да се оплачете. Ще се справите с обичайните занимания без особени усилия. Ще се запознаете с интригуваща личност, а може и да получите някакъв подарък или дребна печалба от лотарийна игра. Не надничайте в чужди тайни.

Козирог

Наблюдателни сте и нищо не би могло да мине незабелязано от вас днес. Анализирайте задачите си в детайли. Ще откриете потенциална възможност за подобряване на резултатите, която преди време не ви е впечатлила. Денят ще е по-плодотворен, отколкото предполагате.

Водолей

Някой ще ви сподели проблемите си и ще ви заинтригува толкова много, че ще забравите за своите собствени. Съпричастни сте и податливи на влияние. Ситуацията е потенциално опасна, защото може да пропуснете някои от ежедневните си задължения и да си създадете неприятности.

Риби

Дребни пропуски или затруднения може да се отразят негативно на настроението ви. Анализирайте фактите и се опитайте да си изработите подходяща тактика за действие. Ще ви е по-лесно, ако се включите в колективната работа, отколкото ако се опитвате да критикувате околните и да управлявате действията им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари