IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добре или зле е да имате връзка с човек от вашата зодия

20 април 2018 14 20

Вижте какви ще са предизвикателствата пред любовта ви

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Връзката с човек от вашия зодиакален знак може да бъде доста трудна мисия, тъй като най-добрите, но и най-лошите черти на зодията ви ще се удвоят.

Например, ако и двамата сте Овен, двойната ви упоритост може да пречи на хармонията помежду ви. Ако сте от зодия Рак, не е ясно кой ще отстъпи, когато и двамата сте в лошо настроение.

Ако сте двама представители на зодия Водолей може да си станете най-добри приятели, но искрата между вас бързо да изгасне. Ако сте Лъвове и двамата ще искате да сте в центъра на вниманието по едно и също време!

Вижте още какви са предизвикателствата пред вас, ако започнете връзка с човек от вашата зодия:

Овен

Това може да е трудна връзка наистина. И двамата сте темпераментни, амбициозни и непокорни. Има вариант да се обвинявате един друг, когато нещата се объркат. От друга страна, вие ще имате много сходни разбирания за това как да се забавлявате и това ще ви обединява. Ще се карате много, но справедливостта може да е ключът към вашия успех.

Телец

Двама инати Телци на едно място е трудна работа. Телецът обича да се придържа към зоната си на комфорт, така че ако и двамата сте на една и съща вълна в живота, ако практикувате една професия, ще ви е много по-лесно. Вие и двамата ще отстоявате идеите и мненията си, така че би било добре да имате сходен поглед върху живота и еднакви ценности. Желанието да си угаждате ще ви държи заедно.

Близнаци

Близнаците са супер непредвидими, непостоянни, а някои от тях са и безотговорни. Затова дано поне единият от вас да е по-стабилен и постоянен, така че да съхрани отношенията ви във времето и да можете да „пуснете корени“ като двойка. Хубавото в отношенията ви ще е, че ще можете да си говорите за всичко, както и да се наслаждавате заедно на разнообразен социален живот.

Рак

Двамата представители на зодия Рак всъщност могат да създадат хубаво, здраво семейство. Те и двамата ще са домошари, ще са грижовни и ангажирани с близките си. Най-големият недостатък в една такава връзка ще е партньорите да се научат да уважават настроенията на другия, без да приемат всичко твърде лично. Е, вашите силни родителски инстинкти може и да потушат сексуалната искра, имайте го предвид.

Лъв

Връзката между двама представители на зодия Лъв има опасност да е доста крехка. И двамата ще се нуждаете от много внимание и ще сте склонни да натрапвате мнението, желанията и нуждите си един на друг. Ще се карате бурно, тъй като сте страстни натури, което пък значи, че ще се радвате на страхотен секс, но е възможно в разгара на споровете си да се обидите един друг фатално. Взаимното уважение е ключът към този съюз.

Дева

Връзката между две Деви може да е сложна, ако и двамата все се опитват да подобрят и/или променят половинката си. Девите са склонни да критикуват поведението на близките си, което убива страстта. Също така са склонни да анализират твърде много отношенията си, което да доведе до изпаряване на любовта. Намерете си общо хоби – градинарство, йога, здравословен начин на живот и т. н. и ще сте по-щастливи заедно.

Везни

Връзката между две Везни може да бъде чудесна, защото и двамата ще се стремят да угаждат на половинката си, развивайки едни отношения на баланс и хармония. Опасността обаче е, че хората от зодия Везни са малко повърхностни по отношение на любовта и е възможно две такива личности в даден момент да се разминат като кораби в морето. Трябва да сте готови да се посветите на връзката си, за да имате шанс за общо бъдеще.

Скорпион

Страст, риск, интриги... двама Скорпиони на едно място са взривоопасна комбинация. Доверието е основната съставка, която може да закрепи отношенията ви. Ако един от вас или и двамата сте подозрителни и/или ревниви към другия, спукана ви е работата. Ако между вас има дълбоки, искрени чувства, съюзът ви може да удържи на времето, но само ако дадете малко лична свобода на половинката си.

Стрелец

Връзка между двама Стрелци обещава голяма забава! Вие ще пътувате заедно, ще карате ски и мотори, ще имате еднакви мнения по повечето важни житейски въпроси... Реалните проблеми в отношенията ви могат да се появяват, ако някой от вас иска по-сериозен ангажимент, тоест брак, а другият предпочита да си живеете без да подписвате. Една по-висша духовна цел може да ви държи заедно.

Козирог

Двама Козирози на едно място не звучи никак романтично. Хората от този знак са твърде големи реалисти, твърде практични са по природа и тази липса на илюзии и мечти за бъдещето може да донесе голяма скука още в началото на връзката. Отношенията между двама Козирози може да устоят във времето, само ако нито един от тях не позволи на личните му професионални амбиции или нуждата му от висок социален статус да трови връзката.

Водолей

Водолеят е много широко скроен като натура и ще може лесно да понесе ексцентричността на другия Водолей. Връзката между двама представители на тази зодия е по-вероятно да бъде преди всичко приятелска, а не толкова емоционална или страстна. Вие и двамата няма да искате да показвате или афиширате чувствата си и това може да убие вдъхновението в отношенията ви.

Риби

Вие и двамата сте мечтатели, което е както бонус, така и препятствие. Двете Риби могат да живеят безкрайно в една красива фантазия, без да пускат котва в сигурната реалност. И двамата ще имате склонност да носите розови очила, а това означава, че ако половинката ви направи нещо лошо спрямо вас, вие няма да си го признаете. Ако искате връзката ви да има бъдеще (и да се радвате на прилични доходи), един от вас трябва да бъде по-голям реалист.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
ne znaia . otdavna obojavam i obi4am bliznak , i hlapeto mi e bliznak , taka 4e ne sum s hora ot moiata zodia . az pona4alo gledam na samia 4ovek kakuv e , a ne da podbiram po zodii .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар