IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви приятели сте според зодията? (I част)

21 април 2018 14 15

Качествата и недостатъците

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Приятелите ни карат да се смеем, съветват ни и ни утешават, когато сме потиснати, насърчават ни, когато се тревожим и, нека бъдем честни – понякога ни подлудяват.

Но въпреки това са незаменими. Какво бихме правили без тях? Разчитаме, че те ще ни кажат истината, ще бъдат до нас и ще ни подкрепят. И независимо от знака, под който са родени, всички имат своите прекрасни качества, заедно с някои не толкова прекрасни черти.

Какъв приятел е всяка зодия?

Овен

Родените под този знак са от онези хора, които винаги приемат нови предизвикателства и оставят приятелите си стъписани.

Доверието и енергията им са вдъхновяващи, но като приятели те могат да не забележат нуждите на другите. Овните са единствените деца в зодиака. Те винаги ще бъдат насреща. Ако имате проблем, обадете се на някой Овен.

Телец

Ако търсите човек, който да ви придружава в деня, посветен на наслади и приключения, това са точните хора. Телците оценяват по-фините неща в живота и това ги прави перфектния партньор, когато искате да пръснете пари за масаж, грим и луксозна вечеря.

Представителите на тази зодия обожават комфорта, затова не таете големи надежди да ви придружат на къмпинг например.

Едно от най-прекрасните им качества е, че са изключително верни приятели.

Близнаци

Когато имате среща с приятел от зодия Близнаци, със сигурност ще си прекарате страхотно. Никой не е по-спонтанен, по-остроумен или по-забавен от тях. Трудната част е докато се срещнете.

Те определено ще закъснеят или ще объркат мястото за срещата, но чарът им няма да ви позволи да им се сърдите. Близнаците винаги са готови за приключение.

Рак

Ако имате нужда да си останете вкъщи, да си направите нещо за хапване и да си поговорите надълго и нашироко, родените под зодия Рак са вашите хора. Те обожават да си стоят вкъщи и да се грижат за приятелите си.

Раците не харесват промяната и обичат сигурността в отношенията си.

Лъв

Добре наблюдавайте приятеля си от зодия Лъв. Когато егоцентричният и агресивен маниер започне да се разпада, погледнете по-надълбоко и вижте колко любезни, смели и щедри са те.

Разбира се, понякога отношенията с тях са трудни, но те имат добро сърце, честни са и много забавни. Енергията им е заразна, те имат вроден магнетизъм, който е неустоим.

Дева

Ако искате да разберете как стоят нещата, без увъртания и украшения, тогава имате нужда от приятелите си от зодия Дева.

Някои биха могли да ги определят като непоколебими и проповядващи, но те са от хората, които могат да ви провокират да дадете най-доброто от себе си. Девите са готови да се посветят на вашето благополучие.

Просто не ги молете да нарушават правилата или да се оставят по течението.

Утре очаквайте втора част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари