IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 април

21 април 2018 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не вярвайте на всичко, което ви казват и не обсъждайте подробности от личния си живот. С доста хора ще общувате днес, ще има нови контакти, които ще се окажат много освежаващи и източник на положителни емоции.

Телец

Старателни сте и в състояние да си създадете перфектна организация на работа. Опитайте се да се справите с текущите задачи преди обед. Посветете останалото време на любимите занимания, природата, изкуството. Ще ви вдъхновят.

Близнаци

Ориентирайте вниманието си към нови, непознати занимания. Анализирайте постиженията си до момента и причините за неуспехите. Ще имате възможност да изгладите стар конфликт и е желателно да го направите.

Рак

Излишно е да се опитвате да свършите много работа за кратко време. Ще пропуснете нещо важно и ще се ядосвате. Възползвайте се от покана за среща или парти с приятели. Ще научите полезни новости и ще се заредите с положителни емоции.

Лъв

Дозирайте заниманията си, не е желателно да се преуморявате. Разпределете равномерно времето за работа и почивка. Ако няма спешни задачи е по-добре да се отдадете на хобито си, на спорт или на приятелите. Избягвайте шумните компании и местата, където има струпване на много хора.

Дева

Както приятелите, така и някои много близки роднини ще ви потърсят за помощ при разрешаване на сложни казуси. Сигурни сте в себе си, излъчвате спокойствие и ще успеете да им дадете правилни насоки. Излишно е да ги убеждавате, ако се опитат да оспорват мнението ви, не ги критикувайте.

Везни

Социалните контакти ще са интензивни. Настроението ви е оптимистично, искрени сте и привлекателни. Не се учудвайте, ако някой спонтанно реши да ви споделя тайните си, но и не се задълбочавайте прекалено в чужди грижи.

Скорпион

Използвайте времето си по своя воля. Днес може да се занимаете с дейности, които лично ви интересуват, но все не ви остава време за тях. Близките няма да възразят, ако ги помолите да ви освободят от домашните и битови задачи.

Стрелец

Не бъдете прекалено взискателни нито към себе си, нито към околните. Отдайте се на спокойни занимания, опитайте се да отстраните битовите проблеми у дома. Не е изключено изненадващо да ви посетят приятели. Първоначално може да ви стане неприятно, но присъствието им скоро ще ви разведри и окуражи.

Козирог

На преден план ще излязат въпроси, свързани със семейството и роднините. Мислете бързо и не позволявайте на никого да се разпорежда със свободното ви време. Разпределете непредвидените задачи между всички участници, не се натоварвайте с всичко.

Водолей

Останете у дома с близките си или си организирайте с тях кратка разходка сред природата. Имате нужда от тишина, спокойствие и активна почивка. Въздържайте се от щедри обещания, особено спрямо децата или родителите си.

Риби

Предстои странен разговор с някого, към когото имате неизпълнени задължения. Реагирайте спокойно. Не само ще ви освободят от даденото преди време обещание, но и ще ви помогнат да се справите с лично затруднение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари