IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 април

22 април 2018 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Мисълта ви е ясна и сте в състояние да систематизирате въпросите, които ви безпокоят. Ще ви се получи нещо като „ден за размисъл“. Полезен момент, защото със стартирането на работната седмица ще успеете да внесете полезни корекции в работата си.

Телец

Рутинните задачи ще ви отегчат. Опитайте се да въвлечете членовете на семейството в общите домашни задължения. Ще се справите сравнително бързо и може да си организирате подходящо развлечение.

Близнаци

Ще изникнат някои непредвидени ангажименти, свързани с роднините ви. Излишно е да се изнервяте, няма как да избегнете ситуацията. По-добре се мобилизирайте и направете каквото е необходимо, за да не ви безпокоят повече.

Рак

Наблюдателни сте и решителни. Ще забележите подробности, които за останалите ще останат скрити. Не ви липсва решителност и бихте могли да се справите с личност, която умишлено ви създава затруднения.

Лъв

Покана на приятели ще ви изкуши да напуснете уютната домашна обстановка. Направете го, няма да съжалявате. Ще научите любопитни новини, но не ги приемайте за чиста истина. Част от тях са си откровена клюка.

Дева

Сигурни сте в себе си, но е желателно да се съобразявате и с мнението на близките си. Не е желателно да ги критикувате за дребни пропуски и да упорствате, налагайки мнението си. Спокойната обстановка днес зависи изцяло от поведението ви.

Везни

Отстоявайте интересите си и ако усетите, че няма да получите разбиране от събеседниците си е по-добре да се дистанцирате. Прекалено чувствителни сте днес и всяка проява на егоцентризъм е в състояние да ви разстрои.

Скорпион

Ще преживеете непредвидени емоции днес и част от тях може да се окажат доста екстремни. Невъзможността да реализирате част от замислите си или необходимостта да промените плановете може и да ви ядоса. Разчитайте изцяло на опита си, ще се справите.

Стрелец

На семейния съвет е желателно да обсъдите актуалното финансово състояние и разходите за предстоящия период. Ако възнамерявате да правите скъпи покупки, то отделете достатъчно време за маркетинг. Офертите онлайн ще са далеч по-атрактивни от останалите.

Козирог

Намалете контактите и не се изнервяйте излишно от капризите на близките си. Обяснете им спокойно, че не могат да ви манипулират и ако няма нищо спешно, следвайте предварителните си планове.

Водолей

Във връзка с телевизионно предаване или разговор с приятел може силно да ви заинтересуват окултните науки. Не се задълбавайте прекалено. Няма как да разкриете всички вселенски тайни. Изберете си едно направление и запълвайте с него свободното си време.

Риби

Настроението ви е нестабилно и на моменти може да удивите близките с нелогичните си действия или изказвания. Помислете дали не е добра идея да се уедините за известно време, да се отдадете на любимите си занимания, докато възстановите душевното си равновесие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари