IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 април

23 април 2018 05 40

Какъв ще бъде стартът на седмицата?

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не правете нищо, за което не сте сигурни как ще се отрази на бъдещите ви планове. Не рискувайте. Избягвайте спорните ситуации, които може да навредят на любовните отношения.

Телец

Поредица нерешени проблеми ще ви принудят да промените цялостната си организация за днес. Преценете си времето и се постарайте да се справите с тях. Едва ли ще имате някакви неприятности, ако сами не си ги причините.

Близнаци

Действайте с равномерно темпо и без да си поставяте прекалено амбициозни цели. Следете за физическото и емоционалното си състояние, изразходвайте силите си разумно. Не е желателно да използвате силни лекарства, освен ако не са ви препоръчани от специалист.

Рак

Ще получите доста оферти и предложения днес. Част от тях ще са свързани с професионалните ви интереси, друга част – със свободното ви време. Прегледайте ги внимателно и критично. Не е изключено да попаднете на мошеници.

Лъв

Проявете предпазливост, проверявайте информацията, която получавате, особено ако е свързана с личните ви отношения. Някой може да се опита да ви спретне интрига. Реагирайте разумно, не позволявайте на емоциите да управляват решенията ви.

Дева

Интензивни ще са заниманията ви днес, но не се престаравайте. Или поне не го правете, когато ви наблюдават. Колегите може да започнат да злословят, а шефът да ви гледа накриво. Спестете си го.

Везни

Любовните отношения ще са леко обтегнати, но за вас е по-добре да не обсъждате тревогите си с никого. Бъдете предпазливи, ако общувате с непознати, ако шофирате и в градския транспорт. Съществуват предпоставки за травма или инцидент.

Скорпион

Действайте внимателно и реагирайте тактично. Част от събитията няма да ви харесат, но не сте в състояние да ги избегнете. Важното в случая е да не си създавате врагове.

Стрелец

Покрай текущите си задължения наблюдавайте поведението на близките. Някой ще има нужда от помощ, но ще се чувства неловко да ви помоли. Включете се без излишни приказки, действайте тихомълком и не очаквайте благодарност. Крайният резултат ще ви учуди.

Козирог

Разпределете работата си на две части: спешна и търпяща отлагане. Със спешната се заемете незабавно. Може и да не успеете да се справите в рамките на днешния ден, но е по-важно да сте качествени, отколкото бързи.

Водолей

Не се намесвайте в чужди занимания. Една неподходяща дума и може да си навлечете много неприятности. Преценявайте и шегите си, защото някой от събеседниците може да ги прецени като обидни.

Риби

Ориентирайте вниманието си към колективните дейности, но ако забележите, че не всички участници са еднакво старателни ще е по-добре да се оттеглите. Не коментирайте и не критикувайте чуждата работа. Наблюдавайте, всичко ще се подреди по правилния начин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари