IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп 23 – 29 април

23 април 2018 12 00

Каква ще бъде тази седмица?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 16-22 април, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще преживеете приятни изненади през април и ще сте доста по-резултатни като цяло. Едва ли ще имате някакви затруднения с рутинните текущи задължения. Необичайните преживявания ще са свързани предимно с личните и любовни отношения. Не са изключени недоразумения, спорове, конфликт на интереси. Ще е полезно да заложите на интуицията си и да се опитате да преодолеете собствения си егоизъм, макар и частично. Не изпадайте в крайности.

Телец

За представителите на вашия знак е присъщо да действате с умерено темпо. В началото на месеца то ще е достатъчно за да се справите със задълженията си, но динамиката на събитията постепенно ще расте и вие ще трябва да се съобразявате с тях. Което може да се окаже обективна предпоставка за затруднения. Ако искате да успеете трябва да си повярвате. И това правило е валидно с още по-голяма сила при уреждането на въпроси от личен характер. Колкото сте по-самоуверени, толкова сте по-убедителни. Не пропускайте възможността да направите поредната крачка напред.

Близнаци

Резултатите, които ще постигнете през тази седмица зависят от това доколко правилно успявате да си поставяте целите и да се стремите да ги постигнете. Действайте самостоятелно, не обвързвайте работата си с чужда воля. Не се връщайте към стари проблеми, ориентирайте усилията си към саморазвитие, самоусъвършенстване и обогатяване на познанията си. Проблемите ще се разрешат по естествен ред, ще ви остане време за развлечения, свързани с ярки впечатления и приятни емоции.

Рак

Наблюдателни сте и впечатлителни. През тази седмица ще забелязвате всичко, случващо се около вас в детайли. Мнението на околните ще се окаже доста важно. На моменти може да ви е трудно да прецените обективно дадена ситуация, а от там и да вземете решение. Следвайте интуицията си, не се опитвайте да въздействате върху събитията, а само да се възползвате от тях. С каквото и да се захванете търсете най-лесния начин, по който можете да се справите.

Лъв

Приемете, че през тази седмица във ваша полза е да се съобразявате с обстоятелствата. Не всичко ще се получава според желанията или очакванията ви, но ще е далеч по-лесно вие да адаптирате плановете си към действителността, отколкото да разчитате на упоритостта или късмета. Избистряйте желанията си и си давайте сметка за собственото си физическо и психическо състояние. Невинаги добрият краен резултат се постига със силата на волята. Понякога се иска и гъвкавост.

Дева

Предстои ви една наситена със събития седмица. Ще се променят елементи от обичайното ви ежедневие, но вие бързо ще свикнете с тях и дори ще ви харесат. Периодът е подходящ за анализиране на вече отминали случки и за размисъл върху дългосрочните ви планове, които ще можете да реализирате в предвидим период, стъпка по стъпка. Умствената работа ще е повече и по-напрегната от физическата. Ще избегнете стресовите ситуации благодарение на умението ви да си създавате добра организация. Ще се срещнете с нещо впечатляващо и ново, но не се знае дали ще е човек или възможност.

Везни

Значително влияние върху събитията, които ще ви се случват през тази седмица ще окаже Венера, която ще премине от знака на Телеца в знака на Близнаците. Емоционално ще сте доста по-уравновесени и работата, с която се захващате ще ви се получава по-лесно. Проблемите някак си „ще ви заобикалят“. Личните отношения ще са спокойни и мисълта ви ще е насочена много повече към общите материални задачи, отколкото към общите любовни емоции и сексуални удоволствия. Ще успеете да уговорите приемливи условия за сделките си и да намерите компромисни решения на семейните и роднински конфликти.

Скорпион

Енергични сте и колкото сте по-активни през тази седмица, толкова по-добре. При това както в личен, така и в професионален план. Не е изключено да се запознаете с влиятелна личност, която ще ви помогне да довършите започнат, но по обективни причини изоставен проект. Контактът ще се отрази положително на творческия ви потенциал и на въображението. Ще ви хрумнат решения, за които преди време не ви е идвало наум. Личните отношения ще са хармонични и ще имате възможност да покажете най-добрите си качества. Не е изключено да реализирате кратко пътуване или някаква промяна на работната си среда.

Стрелец

Ентусиазъм не ви липсва, въображение – също. Понякога се случва така, че нито силите ви са достатъчно, нито обстоятелствата са благоприятни за реализацията на една или друга идея. През тази седмица обаче ситуацията ще е съвсем различна. Ще се чувствате бодри и ще ви хрумват оригинални решения на казуси, които преди време са ви изглеждали като дамоклев възел. Ориентирайте усилията си към справяне с финансови и лични въпроси. Обсъждайте сделки, поставяйте условия, търсете допълнителни източници на приход. Подбирайте внимателно храната си, за да поддържате стабилна енергетика. Отделяйте време за медитация, за да поддържате устойчива психиката си.

Козирог

Нищо не би могло да ви спре по пътя към избраната от вас цел. Основните предпоставки за успех са да не се съмнявате в себе си и да действате решително. Насочете вниманието си първо към важните задачи, ще можете да се възползвате от обстоятелствата и да променяте тактиката си. Мислете прагматично, не разпилявайте силите си в рискови дейности и в екстремни развлечения. Водещият критерий за вас трябва да е степента на полезност. Няма дейност, с която да не можете да се справите самостоятелно.

Водолей

Трябват ви допълнителни доходи? От вас зависи да си ги осигурите. През тази седмица ще успеете да се справите с поредица въпроси, свързани с дома, бита и недвижимото си имущество. Просто трябва да действате активно, дипломатично и да съумеете да аргументирате мнението си. Не се опитвайте да манипулирате или да вкарате в заблуждение когото и да било. Отговаряйте на въпросите, които ви задават, но не повече от това. Довършвайте започнатото, не мързелувайте и не се захващайте с няколко задачи едновременно.

Риби

Участвайте активно в обществения и социален живот. Контактите ще са интензивни, впечатляващи и свързани с нови преживявания. Не е изключено да участвате в професионални дискусии, семинари, краткосрочни форми на обучение или обмяна на опит. Изразявайте мнението си ясно и смело. Ще получите полезни знания дори от събеседниците, които изразяват несъгласие. Обстановката е благоприятна за обмисляне или подготовка на нови творчески проекти. В личен план предстоят успехи и вълнуващи романтични преживявания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари