IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3-те зодии с най-сложни емоции

23 април 2018 14 40

Те разиграват в главата си най-лошите сценарии

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато хората се чувстват объркани, особено когато става дума за въпросите, свързани с любовта и романтиката, са склонни да използват въображението си, за да запълнят липсващите парчета.

Точно такъв е случаят и със зодиите, които имат най-сложна емоционалност.

Те проектират възможно най-лошите сценарии за различните ситуации и измъчват себе си, докато ги разиграват в съзнанието си. И всичко това се случва, защото не знаят как точно се развиват нещата.

А ето и кои са най-сложните зодии в емоционален план.

3. Овен

Родените под този знак са дълбоко чувствителни, което много често води до хаос в главата им.
Овните са сложни мислители, които сами саботират себе си, като постоянно прогнозират неприятни резултати. Това обикновено завършва с объркване и тревожност.

2. Близнаци

Дуалистичната им природа не им помага, когато бъдат погълнати от дълбоки чувства. Всъщност Близнаците страдат много от това, че на моменти са твърде чувствителни и с много сложни емоции.

Така те често пъти разрушават своето забавление като премислят случващото се отново и отново.

Една ситуация може да бъде щастлива в главата на Близнаците за около час, а след това те могат да я превърнат в най-тъжната.

1. Стрелец

Останалите едва ли биха могли да издържат в главата на Стрелците. Прекаленото мислене е олимпийски спорт за представителите на тази зодия. Не сте истински Стрелец, ако не измъчвате ума си с предположения за това, което се случва, без да знаете каква е реалната ситуация.

Те създават вселени от различни възможности, което ги поставя на челната позиция в тази класация.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари