IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 април

24 април 2018 05 40

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се чудите днес да се смеете ли, да плачете ли. Вероятността да попаднете в изключително комична ситуация е огромна. Може да се наложи да се справяте със стар проблем, който сами сте си създали, но сте отминали, решавайки че е незначителен. Ще намерите решение, но първоначално ще ви е трудно да осъзнаете какво точно се случва.

Телец

Проверете актуалното си финансово състояние, банковите сметки и падежите на задълженията си. Не е изключено да ви предложат участие във временен проект и допълнителни приходи. Помислете къде е най-ефективно да ги вложите.

Близнаци

Преживяванията ще са разнообразни и противоречиви. На моменти може да ви е трудно да контролирате емоциите си. Не е страшно да покажете, че имате чувства, стига да не изпадате в крайности.

Рак

Няколко от ситуациите, с които се налага да се справите днес ще ви затруднят. Залагайте на опита и убежденията си, а не на чужди съвети. Мнението на околните, колкото и сигурно да звучи, няма да помогне, а ще ви заблуди.

Лъв

Много е възможно да ви поканят за участие в някаква публична дискусия с професионална насоченост. Използвайте момента, ще можете да разкриете максимално творческия си потенциал. Ще установите, че положените до момента усилия не са били напразни.

Дева

Някой от близките ви роднини крие важна информация, свързана с общи имоти. Помислете на кого можете да се доверите, за да провери ситуацията и да стигне до истината. Не подписвайте никакви документи, докато не изясните случая.

Везни

Вслушвайте се внимателно в разговорите на околните. Ще успеете да предотвратите неприятности на близък приятел. Реагирайте спокойно, не показвайте, че познавате обекта на обсъждане. Ще промените отношението си към личност от обичайното си обкръжение.

Скорпион

Ако искате да си свършите работата днес абстрахирайте се от околните. Почти непрекъснато някой ще се опитва да ви занимава с проблемите си и да ви натоварва психически. Измислете благовидна причина за самостоятелна работа и се дистанцирайте.

Стрелец

Събитията ще са динамични и не е изключено в ранния следобед да усетите леко изтощение, признаци на разсеяност. Ако няма начин да си организирате кратка разходка на открито не търсете спасение в силни лекарства. Използвайте методите на народната медицина и леки релаксиращи и дихателни упражнения.

Козирог

Желанията и задълженията ви тотално ще се разминат. Някой от околните може да ви предложи помощ, осъзнавайки че сте затрупани с работа. Помислете добре преди да приемете. Може да се окаже, че го прави, за да ви поиска услуга след време.

Водолей

Ще се окажете в малко сложна ситуация, при която от две злини трябва да избирате по-малката. Околните ще очакват от вас активна намеса, решителност и инициатива. Ръководния ви мотив трябва да са предполагаемите финансови постъпления.

Риби

Подхождайте практично към всички предложения и нова информация. Струва си да прегледате условията подробно и да се ръководите от перспективния ефект, а не от моментните си хрумвания. Околните ще са благосклонни и ще ви помогнат с каквото е по силите им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари