IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 април

25 април 2018 05 40

Нов ден, нов късмет

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Разпределете времето и задачите си така, че да не работите под напрежение и да не разчитате на никого. Когото и да помолите за нещо или ще ви откаже, или желаейки да се отърве от вас, по някакъв начин ще ви заблуди. Пазете си вещите при контакт с непознати.

Телец

Ще се наложи да взимате важни решения, свързани с известно напрежение. Мислете логично, контролирайте емоциите. Ще успеете да стабилизирате позициите си или да възстановите нещо, което преди време сте загубили.

Близнаци

Не си позволявайте прояви на разточителност и извънредни разходи. Покупка, която ви изглежда изключително привлекателна ще се окаже пълен боклук и ще се ядосате, че сте си дали парите. Въобще, оставете днес финансовите и търговски въпроси на близките си.

Рак

Действайте с въображение, ако искате да се справите навреме с днешната си работа. Ще имате допълнителни или не съвсем ясни задачи, към които трябва да подходите творчески. Не бързайте и проверявайте резултатите обстойно, за да не правите едно и също нещо няколко пъти.

Лъв

Не е изключено днес да получите допълнителни приходи. На този етап е по-добре да създадете запаси, отколкото да правите инвестиции. Отделете дребна сума и зарадвайте близките си с импровизирано развлечение.

Дева

Не се ентусиазирайте по нестандартни идеи, обещаващи бърз успех и материално благополучие. Задължително игнорирайте опитите да ви продадат стока или услуга. Действайте разумно, прагматично и изключвайки всякакъв финансов риск.

Везни

Разпределете равномерно времето между личните и професионалните си задължения и не се престаравайте излишно. Едва ли ще постигнете кой знае какви резултати, но със сигурност ще се уморите и изнервите. Осигурете си достатъчно сън вечерта.

Скорпион

Не е изключено да се почувствате леко разсеяни днес, да ви е трудно да подредите мислите си. Някой от близките ще има затруднения, които са извън възможностите ви за съдействие и това ще ви разтревожи. Овладейте емоциите, ще сте по-полезни, ако действате разумно.

Стрелец

С доста хора ще общувате днес, а част от тях ще ви удивят с нелогичното си поведение и липса на чувство за мярка. Наблюдавайте без да изказвате мнението си гласно. Ще имате възможност да се възползвате от ситуацията, ако реагирате бързо и не привличате вниманието.

Козирог

Близък приятел ще ви сподели тайна за ситуация, с която не може да се справи. Преценете добре позициите си и последствията, ако се намесите. Едва ли ще се почувствате удобно, ако се озовете „между чука и наковалнята“.

Водолей

Ще получите висока оценка за работа, която сте завършили преди известно време. Не се възгордявайте и отдайте дължимото внимание на всички, които по един или друг начин са ви сътрудничили. Излишно е да обсъждате уменията си, ще си създадете неприятности.

Риби

Ще ви е трудно да осъзнаете мотивите за нечия постъпка, която не одобрявате. Избягвайте спорните ситуации и не заемайте медиаторска позиция. Обстановката у дома също може да ви изнерви и да провокира остри разговори. Не прекалявайте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари