IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 април

26 април 2018 05 40

Какво чака всяка зодия?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Реализирайки собствените си намерения днес може нееднократно да засегнете чужди интереси. Постарайте се да се справите със ситуацията колкото е възможно по-тактично. Търсете компромисни варианти.

Телец

Обстановката ще е леко напрегната. Ще се наложи да избирате между финансовите си интереси и психическо спокойствие. Заредете се с търпение, защото често ще се опитват да ви провокират.

Близнаци

Ще имате възможност да реализирате поне едно свое желание. От вас се иска само да обмислите детайлно действията си и да разпределите правилно времето и ресурсите. Ще получите нужната помощ без да полагате особени усилия.

Рак

Проявете активност при обсъждане на спорни въпроси от професионалната сфера. Давайте идеи, споделяйте опит. Събеседниците ще се впечатлят от познанията и логичното ви мислене. Не е изключено да получите интересно предложение за допълнителна работа.

Лъв

Избягвайте контактите, които не са ви належащи и не се намесвайте в неформални разговори, ако не търсят мнението ви. Днес може да се наложи да се занимаете с непредвиден битов ремонт или друга домашна задача, свързана с обзавеждането. Съобразявайте се с финансовото си състояние.

Дева

Ориентирайте усилията си към собствените задачи, а не към чужди проблеми. Обстоятелствата на моменти ще ви затрудняват и ще се налага да действате оперативно, гъвкаво и прагматично. Не позволявайте на околните да злоупотребяват с търпението ви.

Везни

Събитията ще са разнообразни и интригуващи. Залисани в едно или друго може да допуснете и грешки или пък да закъснеете за някакво събитие. Подреждайте задачите по важност, полезното трябва да е с приоритет пред приятното.

Скорпион

В състояние сте да въздействате върху събитията и да се възползвате от тях. Не сте в състояние обаче да въздействате върху останалите членове на екипа си и е желателно да се съобразявате с мнението им. Контролирайте емоциите, за да си спестите неприятности.

Стрелец

Не обсъждайте подробности от личния си живот с никого. Опитайте се да се справите със заниманията самостоятелно. Всяка предложена и приета помощ може да се окаже вредна и да се отрази негативно на позициите ви.

Козирог

С текущите задачи ще се справите „на автопилот“, а за неформалните занимания ще ви трябва творчески подход. Заредете се с търпение, ще има спорни въпроси, по които ще е трудно да се намери подходящо решение. Не поемайте отговорност за чужди грешки.

Водолей

Намалете контактите доколкото е възможно и следете внимателно разговорите, в които се налага да участвате. Някой от събеседниците може да се опита да ви подведе и да изтръгне от вас обещание, което не сте готови да изпълните. Отстоявайте интересите си.

Риби

Ще се наложи да се справите с доста задачи и не всички ще са приятни. Не разчитайте, че ще разполагате с лично време. Подредете графика си така, че поне да успеете да се наспите и да възстановите психическата си стабилност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари