IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво ви стресира? (I част)

28 април 2018 14 15

Напрежението се поражда от различни фактори

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стресът се е настанил трайно в живота ни и няма как да се измъкнем от него. Почти невъзможно е той да не остави своя отпечатък върху нас, а ефектите могат да бъдат доста сериозни, особено за хората, които не знаят как да се справят с него.

Всеки човек се стресира от различни неща. Основните стресори обикновено са пари, любов, външен вид, крайни срокове и разбира се мнението на другите.

Източникът на напрежението обаче може да е различен за всеки човек и в голяма степен се определя от зодиакалния знак, под който сме родени.

Какво стресира представителите на различните зодии?

Овен

Напрежението при тях нараства, когато не получат веднага това, което искат. Това е вид стрес, който веднага се превръща в нервничене, раздразнителност, гризане на нокти.

Причината за всичко това е, че родените под този знак не приемат добре факта, че се налага да изчакат.

Телец

При Телците става дума за богато въображение. Ако пред себе си нямат солидни факти, те ще си представят всички най-лоши сценарии.

Стресът се превръща в нужда от облекчение, поради което много от тях се обръщат към алкохола и секса, за да намалят напрежението.

Близнаци

Това, което най-много стресира Близнаците, е нуждата да се вземе решение. Те ще разгледат възможностите си отново и отново и въпреки това няма да могат да решат.

Докато всички около тях се тревожат и хленчат с надеждата за великото решение, Близнаците усещат натиска и тъмнината на стреса.

Рак

Представителите на тази зодия не обичат да отсъстват задълго и когато се окажат загубени някъде по пътя или не могат да се върнат у дома за дълъг период от време, те се стресират.

Обичат да пътуват, но не и да ги няма дълго у дома.

Лъв

Лъвовете могат да бъдат любезни, общителни и приятелски настроени, но те не могат да издържат, когато някой оспорва мнението им. Това създава противоречиви чувства в тях, защото от една страна, искат да бъдат добри с вас, а от друга – да ви разкъсат.

Именно негативната емоция предизвиква у тях огромен стрес.

Дева

Ако Девите нямат последната дума, те са стресирани в продължение на дни. Родените под този знак са щастливи, когато се случва това, което те искат. В противен случай стресът се покачва значително.

За да облекчат напрежението, те просто трябва да намерят някой друг, който да победят.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
i az se stresiram ot nesigurnost , ot nedoverie , ot mamene , ot luji ...seriozna tema
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар