IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 април

27 април 2018 05 40

Какво ни очаква днес?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте се с характера на деловите си партньори, ако ги познавате и бъдете особено предпазливи в изказванията си, ако не ги познавате. Не разчитайте, че ако началото на разговора е било обещаващо, то краят задължително ще е благополучен. Не са изключени затруднения, свързани с административни и нормативни изисквания.

Телец

Между основните си занимания ще се наложи да свършите и някои дребни задачи. Няма да са сложни, но ще ви отнемат време, което не сте предвидили в графика си. Подхождайте принципно при решаване на непознати казуси.

Близнаци

Началото на деня ще е съпроводено с добра новина, която ще ви зареди с усмихнато настроение. Оттам нататък всичко ще ви се получава „като по поръчка“. Даже да се натъкнете на някакви затруднения не си заслужава да се ядосвате. Печелившата тактика ще е изчакването.

Рак

Проблемите ще са свързани предимно с дома или членове от семейството, но ще се отразят на реакциите ви като цяло. Ако установите, че ви е трудно да контролирате емоциите, то подходящият вариант е да действате самостоятелно. В противен случай реакциите ви може да станат повод за сериозни разправии с колегите.

Лъв

За крайните резултати от днешната ви дейност особено значение ще има информацията, с която разполагате и до която имате достъп. Не правете компромиси с принципите, ако искате да докажете професионализма си. Не е изключено да се наложи да предприемете кратко пътуване, което ще се окаже доста полезно.

Дева

Избягвайте разговорите, в които се коментират личните ви постижения. Не говорете за съперничество и конкуренция, ако искате не само да стабилизирате, но и да подобрите позициите си. Условието за напредък днес е да сте „по-ниски от тревата и по-тихи от водата“.

Везни

По отношение на събитията и контактите денят ще е динамичен. По отношение обаче на крайните ви постижения ще е доста безцветен. Ще чуете недотам приятни отзиви за себе си и ще се наложи да се съобразите с някои ограничения. Не го приемайте драматично, няма как да се харесвате на всички.

Скорпион

Съобразявайте се с чуждото мнение и уважавайте предложенията на партньорите си. Ориентирайте усилията си към екипни дейности, дори да не са ви много приятни. Участието ви във всяка работа днес ще бъде забелязано и високо оценено.

Стрелец

Заредете се с усмивка, търпение и... красноречие. Участието ви в семинар, професионална дискусия или краткосрочна форма на обучение ще се окаже много полезно. Ще ви даде възможност за изява, общуване с колеги и информация за нови направления от вашата сфера.

Козирог

Създайте си ясен график на работа още от сутринта, отчитайки влиянието на външни фактори и доколко сте зависими от деловите си партньори. Най-вероятно ще се натъкнете на затруднения от обективен характер, с които не можете да се справите самостоятелно. Проверете и техническата си екипировка, не е изключено да ви създаде проблеми.

Водолей

Настроението ви сутринта може да е малко мрачно, но случайна среща с приятел или мил жест определено ще оправят нещата. Наслаждавайте се на дребните радости и не се занимавайте с решаване на отговорни въпроси, особено ако са свързани с по-високи от обичайните разходи.

Риби

Колкото и странно да ви изглежда днес може да се натъкнете на препъникамъни точно в заниманията, които познавате най-добре. Помислете дали да не се откажете от първоначалните си намерения и да се заемете с нещо по-сложно, което все отлагате. Действайте с размах и фантазия. Ще ви хрумнат оригинални варианти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари