IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-приказливите в зодиака?

2 май 2018 14 30

Те просто нямат спирка

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Разговорливостта също е черта, която до известна степен се определя и от зодиакалния знак. Някои са по-мълчаливи, докато други сякаш не могат да спрат да говорят.

Ако никога не спирате или не позволявате на другите да кажат нещо, говоренето може да навреди на взаимоотношенията ви, да създаде напрежение в семейството или да се окаже спирачка в кариерата ви.

Хората, които не спират да говорят, понякога не осъзнават, че обсебват разговора и не позволяват на останалите да се включат. Когато постоянно говорите за себе си, другите ви приемат за егоцентрични и скучни.

Затова е добре да се замисляте повече в това отношение и да оставяте останалите също да се изявяват в разговора.

Кои зодии са най-склонни да говорят много?

Близнаци

Близнаците много обичат да общуват, там те са в свои води. Няма значение дали водят задълбочен разговор за своите чувства с приятел или говорят за новите си идеи, Близнаците просто обичат да говорят.

Първото нещо, което е важно да осъзнаят, е дали споделят повече от необходимото. А ако разпознаят лошия навик, да се опитат да го премахнат.

Везни

Представителите на тази зодия определено могат да бъдат доста приказливи и да споделят прекалено много лични данни за себе си, дори и пред непознати. Те често смятат, че ако са отворени и честни, по-бързо ще се сближат с някой друг. Понякога обаче ефектът може да бъде обратен.

Всъщност колкото по-малко разкриват за себе си, толкова по-интересни са за останалите. Нещо, върху което е добре Везните да помислят.

Овен

Когато родените под този знак говорят прекалено много, често са и безразсъдни. Те казват на хората какво точно мислят, дори когато това не е съвсем подходящо. Няма значение дали шефът ги е ядосал. Ако отношенията между тях не са такива, при които не могат да споделят това, което мислят, трябва да запазят коментарите за себе си.

Овните обаче са импулсивни и често влизат в конфронтации – лоша комбинация, ако ситуацията изисква дискретност, дипломация и такт.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари