IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 неща, които мъжете забелязват в жените

3 май 2018 12 00

А дамите дори не си дават сметка

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Доста жени смятат, че мъжете не обръщат внимание на дребните детайли и виждат само онова, което е на повърхността. Истината обаче може да се окаже друга.

Мъжете често се интересуват от неща, за които жените дори и не помислят. Разбира се, би било доста полезно за дамите да разберат кои са те.

1. Изражението на лицето

Напълно грешно е да мислите, че мъжете не могат да разчитат емоции. По време на еволюцията всички сме развили умението да определяме кои са приятели и кои – врагове.

Оказва се, че мъжете забелязват не само очевидните сигнали като сълзите или усмивката. Те също така виждат неискреността, отразена в очите и разочарованието, изписано по устните, когато те са присвити.

2. Цвета на дрехите, който жената предпочита

Това всъщност е доста лесно. Добре известно е, че цветовете влияят на настроението, емоциите и апетита ни по различни начини. Червеното е символ на енергия и страст; черният цвят е символ на елегантност, надеждност и срамежливост; розовото е цветът на топлината и нежността.

Така че, когато една жена се спре на определен цвят, тя изпраща подсъзнателни сигнали за настроението си, а това не остава незабелязано от интуицията на нейния партньор.

3. Напитките

Бяло вино и морски дарове, джин и тоник с приятели, червено вино, когато е натоварена. Предпочитанията при напитките, също както и при храната и дрехите, могат да дадат доста информация за човека.

Някои мъже я използват, за да знаят какво да поръчат на вечеря, докато други си правят изводи за настроението на любимата им. Мъжете също така забелязват дали жените пият, за да се наслаждават на вкуса на напитката, или защото са пристрастени към нея.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари