IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кремена Халваджиян срещу провинциалисти: Да имат черен печат за столицата

8 май 2018 06 40

Стилистката взриви социалните мрежи с пост

Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Навръх Гергьовден известната модна стилистка Кремена Халваджиян скандализира обществеността със свой коментар в социалните мрежи.

В своята публикация тя нарече част от жителите на столицата провинциалисти, които оставят след себе си камара боклуци.

Халваджиян е заварила градинката около Националната библиотека в окаяно състояние и оттам идва възмущението ѝ.

„Аз полагам огромни грижи – тъкмо боядисаме и то бива напръскано със спрей и надраскано. Боклуци има из целия двор и не смогваме да ги събираме. Не знам защо като се посочи проблем, дискусията винаги отива някъде на съвсем друго ниво“, категорична е стилистката в „България сутрин“.

Според нея думата „провинциалист“ в публикацията описва онези хора, които хвърлят боклуци и цапат столицата.

„Аз също имам много приятели от провинцията, които са много добри и читави хора. В този квартал „Докторската градина“ живеем вече 5-то поколение. Няма нито един простак, който да е роден там. Идват невъзпитани хора, хвърлят боклуци и си тръгват“, твърди Халваджиян пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ месторождението е обвързано в голяма степен с възпитанието на хората и вече има останали малко истински софиянци, които пазят столицата.

В своя пост тя предлага да се въведе паспорт за София и да има черен печат за тези, които не спазват елементарните правила за една европейска столица.

„Защо всички се идентифицираха с групата, която аз описах. Хората започнаха да плюят, стигнаха до девето коляно“, завърши Кремена Халваджиян.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

чочо ( преди 5 години )
*** със самочувствие без покритие,много е зле горката,язък за фасона
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
нети ( преди 5 години )
Оххххххххххх, много злобна, проста куха лейка, с тънки устни, които говорят за злобен човек . Кой започва изречението с ,,***,,? Само дивачките като нея.Магии,не ти е лесно в личен план,никак.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
тодор ( преди 5 години )
Кремено, поне пиши грамотно ***
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
зина ( преди 5 години )
Драги читатели, чрез нашия сайт изказахме своята гражданска позиция относно публичния пост в социалната мрежа фейсбук, където госпожа Кремена Халваджиян, съпруга на продуцента Маги Халваджиян / който е с плевенски корени / обижда хората,които не са от София , че са цапали градинката пред Националната библиотека, оставяйки камара *** след себе си. Причината- в съседство се намира заведението на модната статистка... Тя ,,апелира,, да бъдат въведени визи за провинциалистите, живеещи в столицата и да им бъдат бити черни печати в паспортите! С това тя скандализира обществеността и предизвика бурни дебати в публичното пространство! Всъщност госпожата дава доста оригинална идея на хората от морето, които отдавна мечтаят за чиста вода и плажна ивица, а именно- ДА СЕ ВЪВЕДАТ ВИЗИ ЗА СОФИЯНЦИТЕ, ЦАПАЩИ МОРЕТО НИ,ОСТАВЯЙКИ СЛЕД СЕБЕ СИ КАМАРА ***! СЪЩО ТАКА ДА ИМ СЕ СЕ БИЯТ ЧЕРНИ ПЕЧАТИ В ПАСПОРТИТЕ! Държим да отбележим, че след нашата публикация от днес, госпожа Халваджиян се погрижи от интернет пространството да изчезне статията за нея в сайта ни!!! Т.е. с помощта на хакери статията беше премахната!!! Браво на тази достойна българка!!! Дали провинциалисти са помогнали или столичани, предстои да разберем...Ето и текста, с който гражданката Кремена се обръща с апел:"Много моля провинциалистите, които са дошли в София, за да седнат на раздумка пред Националната библиотека и да оставят след себе си камара ***, опаковки от вафли, снаксове, чаши за кафе и празни бутилки, да не се връщат след празниците! И без това имаме нужда от въздух и ще въвеждаме пропуск на четни и нечетни номера на колите, по-добре да има паспорти за Столицата с виза и черен печат при неспазване на елементарни норми на възпитание! *** иначе сме имали толкова богато културно наследство. Виждам! Страшни плодове е дало!".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Нина ( преди 5 години )
Браво! Изключително съм впечатлена от изказването на Крамена Халваджан. Дано повече хора почната да мислят като нея. Адмирации :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар